Kickstartar måndagen!

Den här dagen har gått i ett 🙂 före 09.00 var jag på plats hos frissan – hos min kompis Emma för en touch up på min färg då mitt hår blektes väldigt mycket i LA, passade även på att trimma luggen lite. Glömde dock ta bilder där, attans!

Efter detta så åkte jag hem och hämtade jobbväskan och promenerade längst Söder Mälarstrand i solen till dagens arbetsplats 🙂 Tänk att man får bo såhär fint, blir alldeles varm i själen ♥

blogg.kickimakeupartist.se, söder mälarstrand

 

Här är min ”necessär” haha , det är ett evigt konkande på smink och hårstyling 🙂 Har en stoor dramatenväska som jag konkar runt på 🙂IMG_6469

Lyssnar på podcast på väg till jobbet.IMG_6471

 

Hej ifrån båten (igen) som jag var på i förra veckan också 🙂

blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Burman

 

Två favoritprodukter, värmeskydd ifrån Björn Axén som även doftar ljuvligt och ett rouge ifrån MAC, ett mineralrouge som är superfint!

Björn Axén värmeskydd, femme.dalnix.se/kickiburman

MAC mineralrouge, femme.dalnix.se/kickiburman

IMG_6475

 

När plåtningen var över promenerade jag hem med packningen, satte på mig träningskläder för en timmes PW. Så skönt!

blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Burman

 

Väl hemma så var det dax för middag och sedan har jag sprungit i tvättstugan, städat, packat upp jobbväskan och packat om den för morgondagens jobb och NU 21.30 landade jag i soffan 🙂 puh, en intensiv men härlig dag! I morgon har jag två jobb, ska bla sminka 20 Idoler men det kan jag såklart inte fota då det är hemligt vilka som har gått vidare so far, men när programmet sänds (till hösten??) så kan jag visa er men jag kan ta lite bakom kulisserna bilder till er i alla fall utan att visa deltagarna 🙂

Kram kram!

Kommentera