Billiga bra penslar!

Hej på er! 🙂

Fick en sån bra fråga av en av er som jag ville ta upp här i ett inlägg. Älskar när ni kommenterar och ställer frågor till mig! 🙂 Denna gång gällde det penslar – tips på penslar som inte kostar skjortan. Kan man köpa ett nytt set under 1000kr?

Jag har ju många gånger skrivit om vikten av att använda bra penslar för att få en snygg makeup, det är superviktigt! HÄR tipsade jag om mina egna personliga favoritpenslar som jag använder på mina jobb. 🙂

Kan man då köpa ett nytt set för under 1000kr? Du kan i alla fall komma en bra bit på vägen skulle jag säga. Bra sminkpenslar håller länge om du sköter dom väl. Äkta penslar tvättar du med schampo och låt dom ligga ner på en handduk för att torka så inte vattnet åker ner i skaftet och löser upp limmet.

Fick även en fråga ang syntetpenslar – dessa använder jag enbart till fetprodukter (foundation, concealer, läppstift, krämprodukter helt enkelt) och dessa tvättas med diskmedel (Yes diskmedel).

Om man nu är ute efter billiga, bra, prisvärda budget sminkpenslar så skulle jag tipsa om Real Techniques penslar som är väldigt prisvärda. Dom säljs även i set, så du kan få flera penslar till ett bra pris. Kolla in dom, säljs bland annat på HM.

Så om vi börjar med foundationpensel så skulle jag köpa denna (använder den själv): Pris ca 129kr

En beautyblender är också bra att ha i sminkväskan. Den applicerar du såhär: LÄNK

foundationpensel, femme.dalnix.se/kickiburman+real techniques, billiga bra penslar, prisvärda penslar

 

Concealer kan du dutta på med ringfingret under ögonen om du vill spara in på pengarna.

 

När det gäller penslar till ögonskuggor så skulle jag prioritera bra penslar här. Till ögonen skulle jag köpa en eller två av MAC 217 Blending Brush – jag kan inte sminka utan denna (3e penseln). Kostar ca 200kr.

Skulle även investera i den 2a penseln MAC 228 den kostar ca 200kr. Just ögonen är det som sagt viktigt med bra penslar – lägg krutet där.

foundationpensel, femme.dalnix.se/kickiburman+real techniques, billiga bra penslar, prisvärda penslar

 

Till rouge, eyeliner, ögonbryn och puder så har som sagt RT mycket bra prisvärda penslar men kolla gärna in inlägget jag länkade till ovan där jag tipsar om mina egna favoritpenslar som jag själv använder.

Hoppas detta hjälpte er lite i penseldjungeln 🙂

Kommentera