Boho hairstyle – steg för steg!

God morgon!

Nu är jag hemma ifrån LA och flygresan hem gick som en dröm. Den tog 10 timmar men jag somnade så fort jag satte mig i planet och vaknade när det var två timmar kvar innan vi skulle landa haha – what!? Så skönt! 🙂

Tänkte visa er lite av min shopping eller i alla fall i skönhetsväg men måste packa upp mina väskor först 🙂

Nu återgår bloggen till en skönhetsblogg igen men jag hoppas ni gillade att hänga med på min resa till Los Angeles. Vill ni fortsätta se lite av mitt vanliga liv så kan ni alltid följa mig på Instagram. Men ett och annat ”privat” inlägg dyker nog upp här också! 🙂

 

Nåväl – här kommer en superfin frisyr som jag hittade på nätet. Den kommer jag garanterat att ha själv i sommar:)

halfup+hairstyle+femme.dalnix.se/kickiburman+fristyr

 

Såhär gör du:

halfup+hairstyle+femme.dalnix.se/kickiburman+fristyr

halfup+hairstyle+femme.dalnix.se/kickiburman+fristyr

halfup+hairstyle+femme.dalnix.se/kickiburman+fristyr

 

Så snyggt!! Källa HÄR.

 

Kommentera