Hejdå Los Angeles – Hej Stockholm!

Sista natten med gänget nu innan det bär av hemåt mot Stockholm igen. Det är alltid med blandade känslor jag åker hem – längtar dock efter att få jobba igen, det kliar i fingrarna 🙂

I går gick vi på bio, en bio där man kan dricka vin och biostolarna kunde man fälla ner som dom blev sängar, vi kollade på Djungelboken, den var sååå bra!! Det är alltid så jäkla kallt i biosalongerna här så vi hade med oss filtar 🙂

blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Burman, Los Angeles, LA

 

Efter bion så käkade vi In N Out Burger, ett måste om man är här 🙂

blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Burman, Los Angeles, LA

 

 

I dag fredag spenderades dagen med shopping 🙂

blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Burman, Los Angeles, LA

 

En svalkande dryck i värmen 🙂

IMG_8980

IMG_8977 IMG_8979

 

Efter shoppingen mötte vi upp de andra för sushi 🙂

blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Burman, Los Angeles, LA

IMG_8986

 

Jag Melissa och Krista, mätta och glada 🙂 Melissa och Krista är tvillingar som ni kanske ser, dom bor dessutom grannar vilket underlättar verkligen när man är här och hälsar på! Vi avslutade kvällen hemma hos Krista och hennes man. IMG_8988

Nu är det dax för mig att sova, i morgon lördag ska jag packa ihop mina saker och bege mig mot flygplatsen så vi hörs när jag är hemma i Stockholm igen!

Kram ♥

Kommentera