Min resa till LA lider mot sitt slut!

Det är inte klokt så dagarna går fort, ligger i sängen nu och ska sova snart, ville bara titta in och säga hej! Ni som saknar mina skönhetsinlägg behöver inte vänta länge till, på måndag går allt tillbaka som vanligt igen, denna resa är bara ett sidospår i bloggen, tänkte att det kanske vore skoj att se en annan sida av mig också 🙂 Hoppas ni har gillat mina inlägg härifrån LA men som sagt, på måndag återgår allt till vanligt igen 🙂

Min onsdag förmiddag tillbringade jag här:

blogg.kickimakeupartist.se, LA, Kicki Burman

 

Efter lite sol och bad drog vi och shoppade, behövde svalka av oss då temperaturen ute är ca 30 grader 🙂

blogg.kickimakeupartist.se, LA, Kicki Burman

 

När vi väl kom hem var det middagsdags så vi drog och käkade en underbar middag och unnade oss ett glas champagne 🙂

IMG_8968 IMG_8967 IMG_8966 IMG_8965

 

Kram på er! ♥

Kommentera