Los Angeles del 1!

Halloj!

Nu är jag framme i mitt älskade LA 🙂 Kämpar mot jetlagen men efter en till natts sömn så är jag nog på banan igen 🙂

Blev helt överlycklig när det visade sig att jag inte behövde sitta bredvid någon på flyget hit, kunde bre ut mig hur mycket som helst. Åkte i premiumklassen så jag hade även gott om benutrymme och stolen blev nästan en säng – så skönt 🙂

Jag åkte från Stockholm 14.00 i lördags och resan tog ca 10 timmar. När vi var framme i huset så var klockan för mig mitt i natten (03.00) men 18.00 amerikansk tid så jag försökte kriga på i några timmar till så jag skulle komma in i rätt tidsrytm fortare. Så himla mysigt att vara här igen!

Det serverades god mat på planet och jag såg bland annat dessa två filmer som jag kan rekommendera 🙂

Vi gick och la oss rätt tidigt och jag sov som en prinsessa hela natten. I dag söndag så mötte vi upp några kompisar för en brunch, så himla mysigt! Haha jisses så trött jag ser ut.

Efter brunchen så åkte vi och shoppade lite och sen kröp vi upp i soffan med en kopp te och tittade på film. Vädret är sådär ute i dag och i morgon, regn och mulet så det passade min jetlag perfekt haha men sen ska solen komma tillbaka så det blir det strand och pool häng 🙂

Nu ska vi käka lite middag här, vi hörs i morgon igen! 🙂

Kommentera