Ögonbryn till perfektion! Contour till perfektion!

Jag har tipsat om detta märke förut och berättat om Anastasia Beverlyhills  som är grundaren av märket. Här kommer en video med henne in action – se den och se hur du fixar dina ögonbryn till perfektion 🙂 Anastasia är inte bra ögonbrynsdrottning hon har även en massa andra bra sminkprodukter som är av världsklass. Hennes contour och highlight palett har ni sett på många på mina jobbilder, den används flitigt.

 

Här följer tre videos på temat contour and highligt med hennes produkter som jag tycker ni ska se 🙂 Älskar dessa paletter! Light skin, Fair skin och Deep skin.

2 reaktioner på ”Ögonbryn till perfektion! Contour till perfektion!

  1. Jag verkar vara den enda som inte är blown away av Anastasias Brow Wiz, men den sitter riktigt kasst på mig. Efter halva dagen är det jag fyllt i borta typ. Nog för att jag har glesa bryn, men jag trodde själva Wizzet var att det inte spelar nån roll. Sugen på att testa Pomaden som är vattenfast, men jag hanterar inte penslar så bra så jag är osäker på resultatet.

    • Kan det vara så att du har hudkräm på brynen som gör att det inte sitter lika bra? Fast alla produkter är ju inte för alla man får liksom hitta det som passar en själv bäst 🙂 Trevlig helg! Använd en smal snedställt pensel och måla med lätt hand. 🙂

Kommentera