Musikvideoinspelning!

Idag har jag jobbat med ett superhärligt team! Vi har filmat en musikvideo. Vi höll till i samma kvarter som jag bor i så jag hade nära till jobbet idag 🙂

Det var en låt som heter Dance like Drake med gruppen Reboost som filmades. Medverkade i videon gjorde ett superhärligt gäng som jag sminkade till olika karaktärer. Hjärnorna bakom denna video var supersystrarna (som jag även jobbade med på Eric Saades musikvideo) Alexandra Kentsdottir och Silja-Marie Kentsdottir. Så skoj att få jobba med dom igen!

Vi höll till i en restaurang i Hornstulls galleria – Laika. Här är min sminkplats för dagen, försöker alltid hamna vid ett fönster då det är bra ljus där när det inte finns en specifik upplyst sminkplats på mina jobb 🙂

 

Restaurangen/baren hade till och med en gunga på plats, sååå härligt!

 

Om man tycker det är lite utöver det vanliga så förutom gungan så finns där även en säng(!) som man kan sitta och ta en drink i hihi. Mycket roligt koncept tycker jag. Här filmas det för fullt nu på några av statisterna som är med i videon.

Den underbara Felicia har huvudrollen i videon, så himla gullig tjej!

Här är två andra härliga medverkande i videon 🙂 Gabriel och Diego!

Lunch blev pizza till hela teamet från Enzo som ligger ovanpå där vi filmade 🙂

Efter lunchen så filmades och dansades det för fullt 🙂 Kommer visa er videon när den är släppt!

Här är hela teamet – stort tack för idag ♥

Kommentera