ACO SOL!

Nu när våren är på intågande är det lätt att sätta sig ner och insupa solens strålar MEN det är så viktigt att ni använder solskyddsfaktor.

Under våren lanserar ACO fem helt nya produkter inom solserien med den unika återfuktande formuleringen Triple Moist Complex®. Då jag åker till Los Angeles om några veckor kommer jag testa dessa där men ville presentera dom för er redan nu 🙂

Triple Moist Complex® innehåller tre aktiva ingredienser, Propandiol, Glycerin och Diglycerin som var för sig har bra återfuktande egenskaper och i kombination förstärks effekten ytterligare. Propandiol ger en omedelbar och intensiv återfuktning och går djupt in i huden. Glycerin verkar både direkt och långvarigt och är en hudegen återfuktare. Diglycerin ger en långvarig återfuktande effekt och fungerar som en reservoar av fukt.

Jag fick 3 av produkterna hemskickade till mig i pressutskick.

 

ACO Moisturising Sun Lotion

Produktinfo: Intensivt återfuktande sollotion SPF 30 i familjeförpackning 300ml med omedelbart skydd mot både UVA- och UVB-strålar. Lotionen innehåller Triple Moist Complex® som ger intensiv återfuktning på djupet och lotionen absorberas snabbt utan att kladda. För kroppen erbjuder ACO ett brett sortiment med allt från solmousse och spray till extra lätta sollotioner. Gemensamt är att de absorberas snabbt, skyddar effektivt och är extra vattenresistenta.

Pris: 249kr

 

ACO Hydrating Face Sun Cream

Produktinfo: ACO kompletterar nu sortimentet för ansiktet med ACO Hydrating Face Sun Cream SPF 50+ som ger ett omedelbart och effektivt skydd. ACO Hydrating Face Sun Cream går enkelt in i huden och återfuktar på djupet utan att täppa till porerna. Produkten har ett förhöjt UVA-skydd som ger extra starkt skydd för solkänslig hud och innehåller Vitamin E vilket skyddar mot fria radikaler. ACO Hydrating Face Sun Cream SPF 50+ innehåller Triple Moist Complex® som ger intensiv återfuktning på djupet. Gemensamt för alla solskyddsprodukter i ACOs serie för ansiktet är att de är fria från parfym, färgämnen och alkohol samt är extra vattenresistenta.

Pris: 149kr

 

ACO Sunkissed Body Lotion

Produktinfo: ACO Sunkissed Body Lotion har länge varit en favorit i ACOs sortiment och nu relanseras den med ny uppdaterad formula i ny förpackning och design. Produkten innehåller Triple Moist Complex® som ger intensiv återfuktning på djupet och en härlig hudkänsla, samtidigt som den ger en lättare solkysst färg. Lotionen skyddar inte mot UV-strålar. För bästa resultat, exfoliera huden innan applicering. Under namnet Sunkissed finns sedan tidigare Sunkissed Face med samma goda egenskaper, anpassat för ansiktet.

Pris: 89kr

 

Dessa finns att köpa på Apoteket i April.

 

Pressutskick

Kommentera