MELODIFESTIVALEN – BAKOM KULISSERNA DEL 2!

Vilken otrolig vecka jag har haft med David Lindgren och Melodifestivalen, jag får nypa mig själv i armen lite 🙂

Det är ju verkligen inte en självklarhet att få jobba med en artist på Melodifestivalen då det följer med ett smink och hårteam på hela turnén som sminkar alla artister och dansare, MEN en del artister väljer att inte använda detta team utan dom tar med en egen makeupartist som dom vill jobba med, dels pga att man kan anpassa sminktiden bättre och dels kanske för att man har jobbat tillsammans tidigare så det känns tryggt. Ingen är ju gladare än jag över detta 🙂 En STOR ÄRA ♥ Stort tack till hela team David Lindgren, ni är grymma varenda en av er!!

Här kommer lite bilder från finalfesten och uppladdningen 🙂

Det var så många artister med som jag kände sedan tidigare så det var många kramkalas, här sprang jag på Boris i logerna som jag har sminkat tidigare, jag älskade hans låt!! Ser ni de vita lapparna på de svarta tyget? På dom står artistens namn och där inne är artisten loge 🙂 Så alla var verkligen samlade tillsammans och det var sån härlig stämning 🙂

Även härliga Viktor var på plats såklart 🙂 Han har ni sett många gånger i bloggen på olika jobb med han och Samir.

Ni som har tittat på Melodifestivalen känner säker igen denna kille, Edin – en av husdansarna, Edin och jag har varit på turné tillsamman och känner varandra väl så det var härligt att få kramas lite extra med honom 🙂

Det gick ingen nöd på oss vad gällde godsaker om man säger så.. vad sägs om en popcornmaskin och glassmaskin backstage. Det blev några rundor dit om man säger så hehe.

Ja det gäller att ha stor karaktär om man ska kunna blunda för dessa godsaker haha!

I väntan på att David har värmt upp kroppen och rösten innan det var dax att sminka honom 🙂 Här är klockan 19.30 och det är 30 minuter kvar till programstarten 🙂

När David var ombytt och klar så gick vi ner bakom scenen för att sminka händerna och pudra det sista, vid det här laget är programmet igång och fokuseringen på hög nivå.

Såhär ser det ut bakom scenen där artisterna väntar på att få äntra scenen.

Lisa Ajax sjunger sitt bidrag och nästa artist är David. Vid det här laget myggas dom på och ställs uppe på ”balkongen” där dom kommer gående/springande/dansande när dom påbörjar sitt nummer 🙂 Där uppe ser ni David.

Här ser ni trappan upp till scenen. Här bakom står jag under hans uppträdande för att ta emot honom när han är färdig, då torkas det svett, pudras på och dricks lite vatten innan dom sätter sig i greenroom.

Otroligt mycket folk på plats, såå härlig stämning!!

Jag och Davids underbara fru Kristina passade på att piffa till oss själva lite inför efterfesten 🙂

Stort grattis till FRANS som står där mitt i konfettiregnet 🙂 Underbar låt och en värdig vinnare!!

Efter detta var det dax för efterfesten, där hade alla artister egna bord i ett vip område där vi kunde sitta och käka mat, prata om kvällen, skåla och skratta tillsammans. Dessutom bjöd alla artister på sina låtar, alla gick upp och körde dom en gång till till allas förtjusning.

Här kör David sin låt 🙂 Uppe på denna scen var vip området och på golvet var övriga gäster.

Här ovan ser ni ett runt bort med blommor på, det var vid dessa bord vi satt och alla artister hade ett sånt med sitt team men efter ett tag blev det mera dans på borden än på golvet hehe, ja det var en härlig fest som för min del pågick till 04.30 i morse.. det var sååå skoj och en kväll jag sent kommer glömma!

Mötte såklart gulliga Oscar Zia som dansade in till småtimmarna även han 🙂

Hur snygg är inte Dennis som ni såg på scenen med After Dark!! Han jobbar även som stylist och vi har jobbat tillsammans flera gånger! Fantastisk människa!!

Avslutar med en bild på vinnaren själv, FRANS!! Stort grattis än en gång!!

Nu hade man kanske önskat en vilodag efter denna baluns men icke, nu måste jag åka till SVT och jobba 🙂 Ha en härlig söndag fina ni!!

 

 

Kommentera