Häng med bakom kulisserna på Melodifestivalen dag 1!

Ja nu är finalveckan med Melodifestivalen verkligen igång 🙂 Det började igår med en välkomstfest i Stadshuset där vi fick mingla, äta god mat och lyssna på fin livemusik.

David Lindgren är nog den roligaste människan jag någonsin har träffat, jag har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv. En fröjd att få jobba med ett sådant proffs som verkligen levererar när det gäller och är ett proffs uti fingerspetsarna samtidigt som han kan bjuda så mycket på sig själv och få människor runt omkring honom att skratta så man kiknar gång på gång! Underbart!! 🙂

Idag var det presskonferens samt så fick alla artister öva på sina nummer på scenen med sina dansare. Jag började med att sminka David inne i hans loge innan det skulle fotas och intervjuas.

Här står pressen framför scenen och väntar på att artisterna presenteras en och en av Christer Björkman. Efter detta fick dom chans att intervjua artisterna vid små bort där dom stod uppradade 🙂

Där i gänget står en vinnare, vem det blir får vi veta på lördag 🙂 Vem i gänget tror ni vinner?

Eller blir det kanske jag som står där och tar emot folkets jubel hehe 😉

Här sker alla intervjuer 🙂

Det står bord efter bord bakom kulisserna med en massa gott på 🙂 Nu skulle jag kunna skriva att jag höll mig till frukten men det vore ju att ljuga haha, tror jag har smakat mig igenom hela fikabordet snart 😉

Här övar David på sitt nummer med sina dansare framför pressen 🙂

Det var det vi sysslade med idag på arenan, nu laddar vi batterierna för morgondagen, det börjar bli skarpt läge nu, spännande att se vem som vinner det hela 🙂

2 reaktioner på ”Häng med bakom kulisserna på Melodifestivalen dag 1!

Kommentera