Nu köööör vi!! Jag jobbar med Melodifestivalen samt lite Let´s dance!

Hörrni, på fredag drar Let´s Dance igång igen och igår hölls det presskonferens på Grand Hotell. Vi var 6 makeupartister på plats för att piffa lite på deltagarna som ska medverka i årets upplaga 🙂 Ber om ursäkt för kassa mobilbilder men glömde kameran hemma.

Jag sminkade bland annat härliga Malin Watson.

Även underbara Nassim Al Fakir fick jag äran att sminka 🙂 Vi bevisade här att ”Great minds think alike” då vi båda hade kört på camo dagen till ära haha 🙂

Ni som tittade på Nyhetsmorgon och såg detta inslag fick även se mig i bild hihi. Man tar väl chansen att få synas lite haha 😉

Här är vårat fina sminkrum samt några bilder på deltagarna som jag lånade från Instagram 🙂

 

I dag var första dagen på finalveckan med MELODIFESTIVALEN!! Jag har ju glömt att berätta att jag kommer jobba med detta hela veckan, wiiieee!!! 🙂 Jag är bokad på David Lindgren, underbara, bästa David!! Vilket lyxjobb för mig 🙂 Vi har ju jobbat tillsammans förut som ni har sett i bloggen och det kommer bli sååå skoj!!

Här inne i Davids loge kommer jag sminka honom 🙂

Arenan är så stor, vi gick vilse hela tiden idag haha.

Den riktiga kameran är packad så jag lovar era en massa fina bakom kulisserna bilder under hela veckan 🙂 Som sagt, nu köööör vi!!!

Kommentera