Kicki testar – Original Mineral för trött och skadat hår!

Jag har testat en ny produkt för mig från Original Mineral(O&M) som är ett av Australiens mest populära naturliga hårvårdsmärken. Detta är en djupt reparerande leave-in crème för skadade och trötta hår.

Häng med så får ni se hur produkten funkar 🙂

Produktinfo: Project Sukuroi är en reparerande leave-­in créme från Original Mineral som innehåller guldolja och ger ett lent, glansigt och fjäderlätt hår. Produkten är en storsäljare från Original Mineral. Namnet har sitt ursprung i det japanska uttrycket ’Kintsukurio’, som används när man reparerar trasigt porslin med guldlack, med Project Sukuroi är det ditt hår som repareras med guld. Produkten hjälper till att bygga upp även det mest slitna hår och lämnar håret mjukt och återfuktat på djupet.

Pris:  379kr

 

Såhär funkar den!

1. Utgå från ett nytvättat, handdukstorkat hår.

 

2. Ta en klick av produkten, Original Mineral och applicera i håret. Föna det torrt.

 

3. Såhär ser håret ut när det är fönat. Men jag använder alltid plattången efter för att få bort frisset.

 

4. Såhär blankt och fint blir det efter en omgång med plattången 🙂 Underbar produkt som jag varmt kan rekommendera!

 

 

Pressutskick

Nu på förmiddagen är jag och jobbar med årets Let´s Dance deltagare som ska piffas till, det är presskonferens och alla deltagare ska presenteras för pressen. Jag tar med kameran såklart så ni får se lite bilder från eventet och alla sminkningar, häng med på mitt Instagram så får du se bilder innan de hamnar på bloggen 🙂

Kommentera