Ljuvliga läppglans från Clarins!

Åh så jag älskar dessa läppglans från Clarins – Instant Light Natural Lip Perfector. Dom finns i 8 ljuvliga färger. Vet att detta är en storsäljare som väldigt många kvinnor har i handväskan 🙂 Använder du dessa läppglans? Vi har dom även på TV4 och dom är väldigt omtyckta av många programledare samt makeupartister där 🙂

Här är nummer 7 och 8.

Produktinfo: Läppglans som förstärker läpparnas naturliga färg och gör dem  jämnare och fylligare med en oemotståndlig doft av vanilj och kola. Ger en långvarig komfort och skyddar läpparna från fria radikaler och yttre aggressiv påfrestning; kyla, vind, värme. Praktisk transparent tub med en sponge-tip applikator.

 

Pressutskick

 

8 reaktioner på ”Ljuvliga läppglans från Clarins!

  1. Jag gillar läppglans men är ganska dålig på att använda dem 🙂 Men visst finns Clarins i väskan. Häromveckan köpte jag faktiskt de två nyanserna från NYX som du använde när du sminkade Hannah. Är supernöjd med dem och tycker nog att de är minst lika bra som Clarins.

    Ha en fin onsdag.

Kommentera