GHD CURVE CLASSIC WAVE WAND – SÅHÄR BLIR LOCKARNA!

Inlägget innehåller adlinks

 

Låt mig presentera en av mina favorit locktänger: ghd Curve Classic Wave Wand. Att ghd gör fantastiska plattänger, eller stylers som dom heter är ju ingen hemlighet, det finns inga bättre enligt mig och som ni har sett så jobbar jag även mycket med deras locktänger som dom kom ut med för ett tag sedan. Vi har dom även på TV4 och SVT.

En av locktängerna (för det finns lite olika modeller) är denna – ghd Curve Classic Wave Wand. Som ni ser är den mera oval i formen och inte rund som en ”vanlig” locktång. Det går att få till så många olika looker med dessa tänger allt får relaxed beach hair till riktiga glamourlockar. 🙂

 

GHD CURVE CLASSIC WAVE WAND

 

Här ser ni skillnaden på en rund och oval tång. HÄR (adlink) finns GHD CURVE SOFT TONG och HÄR (adlink) finns GHD CURVE CLASSIC WAVE WAND.

 

Såhär ser en lock ut med den vanliga runda ghd locktången:

 

Såhär ser en lock ut med den ovala ghd locktången.

 

Såhär blir det när man stylar hela håret till boho – beach hair (min favorit look) 🙂 Som vanligt låter jag topparna vara raka, dvs jag lockar inte hela vägen ner för det är snyggast till denna typ av look tycker jag 🙂

 

Hur lockar jag då håret, jo exakt samma teknik som med en klassisk rund locktång, så här: Denna bild är från ett tidigare inlägg där ni kan se exakt hur jag går tillväga, HÄR kan ni läsa det!

När hela håret är lockat så får det svalna och sen drar jag bara fingrarna igenom det – klart! 🙂

 

 

 

4 reaktioner på ”GHD CURVE CLASSIC WAVE WAND – SÅHÄR BLIR LOCKARNA!

 1. Har du tips på en bra bronzer som passar en ljus hy? Sambon jobbar i sthlm och har lovat att gå och köpa åt mig men vettetusan vilken…

  • Hej hej!

   Det finns en hel del inlägg om solpuder i bloggen. 🙂 Kolla runt lite och se om du hittar något du tycker är fint.

   Men mitt bästa tips är nog en storsäljare och omåttligt populärt solpuder:

   Sephora har ett märke som heter Benefit – dom har en bronzer (matt) som heter Hoola. Detta solpuder är en stor favorit hos många, det tror jag blir perfekt för dig. 🙂

   Annars har MAC fina produkter också, men dom har mera lyster i sig.

   Kram kram!!

  • Testa! Med tanke på hur bra det övriga sortimentet är så lär inte mascaran vara en besvikelse 🙂 Jag kommer inte ihåg om jag har testat eller ej faktiskt men oavsett så måste jag köpa en på en gång nu när du påminde mig om dom haha 🙂

Kommentera