Sense of Karma och Northern Beauty!

Ellos beauty lanserar Sense of Karma.

Sense of Karma är en lyxig kroppsvårdsserie som består av 7 olika produkter för en kroppsvårdsrutin. Den behagliga doften av lavendelolja och ylang ylang är rogivande och ger serien en härlig SPA-känsla.

I serien ingår handtvål, handkräm, duschgel, kroppsskrubb, bodylotion, kroppsolja, bodymist som även kan användas som rumsspray samt ett doftljus.

Jag har fått testa några av produkterna.

Body Scrub

Produktinfo: En återfuktande kroppsskrubb som rengör och exfolierar huden på ett skonsamt sätt. Den avlägsnar döda hudceller och gör huden len och mjuk. Innehåller skrubbkorn av aprikoskärnor och naturliga vaxkulor.

Används i duschen 1-2 ggr i veckan. Massera kroppsskrubben på fuktig hud med cirkulerande rörelser och skölj sedan kroppen.

Pris: 99kr

 

Shower Gel

Produktinfo: En återfuktande duschgel med calendula-extrakt och glycerin som är vårdande och gör huden mjuk och len.

Pris: 89kr

 

Body Lotion

Produktinfo: En återfuktande kroppslotion som snabbt går in i huden. Innehåller bl. a. jojobaolja, sheasmör och vitamin E som verkar återfuktande och mjukgörande och lämnar en sammetslen känsla på huden. Den doftar av en blandning av naturlig lavendelolja och ylang ylang som ger en skön och avslappnande doftupplevelse.

Pris: 99kr

 

Ellos beauty lanserar Northern Beauty.

Northern Beauty är en fräsch doftande kroppsserie där det magiska norrskenet har inspirerat till färgerna och design. Serien består av 6 kroppsvårdsprodukter och ett doftljus. I serien finns handtvål, duschgel, kroppsskrubb, bodylotion, kroppsolja och en bodymist som även kan användas som rumsspray.

Jag har fått testat dessa två produkter från serien.

Produktinfo: Body Oil – Northern Beauty. En ljuvligt väldoftande kroppsolja som lämnar en silkeslen känsla på huden utan att kännas fet. Innehåller sheasmör, rapsolja, sötmandelolja, avokadoolja och vitamin E som är återfuktande och mjukgörande.
Massera in oljan tunt på lätt fuktad hud efter duschen eller badet för att oljan lättare och snabbare ska absorberas i huden. Kan även användas vid massage.

Pris: 139kr

Produktinfo: Body Mist – Northern Beauty. En ljuvligt väldoftande spray för din kropp och/eller ditt hem. Innehåller naturlig lavendelolja och calendula extrakt som ger en skön och lugnande doftupplevelse.

Pris: 119kr

 

Pressutskick

Kommentera