Nyhet från Elizabeth Arden!

Nyheter från Elizabeth Arden!

I februari lanserar Elizabeth Arden tre nya hudvårdsprodukter i Ceramide-serien. Tillsammans utgör nyheterna Repleneshing Cleansing Oil, Youth Restoring Essence och Overnight Firming Mask en härlig hudvårdsrutin som skonsamt rengör, återfuktar och återupplivar huden.

Jag har fått testa denna härliga Repleneshing Cleansing Oil.

Produktinfo: Nya Ceramide Repleneshing Cleansing Oil avlägsnar makeup och orenheter i ett enda steg. Denna rengöringsolja innehåller uppmjukande, antioxidantrika och vårdande egenskaper från aprikos, tistel och olivolja. Dessa oljor löser upp rester av kosmetika och fett, samtidigt som de bidrar till att stärka hudens skyddsbarriär. Den skonsamma formulan och dess unika blandning av botaniska oljor gör den rik på Omega 3,6,9 och E-vitamin.

Ceramide Replenishing Cleansing Oil ger en effektiv rengöring och ser samtidigt till att vårda huden med essentiella lipider. Produkten masseras varsamt in i huden och rengör den effektivt utan att torka ut. Ceramide Replenishing Cleansing Oil lämpar sig för alla hudtyper och efterlämnar inga fettrester eller igentäppta porer. Resultatet är en strålande, elastisk och uppfriskad hud som är rengjord på djupet.

Användning: Pumpa ut Ceramide Replenishing Cleansing Oil i handflatan och massera sedan varsamt in i torrt ansikte. När oljan appliceras på torr hud bryter formulan ner makeup och orenheter. Massera i 15 sekunder och blöt sedan händerna och fortsätt massera. Vattnet förvandlar oljan till en vit, mjölkaktig konsistens. Skölj därefter ansiktet och klappa torrt. Följ upp med den dagliga hudvården. Formulan är icke-komedogenisk och lämpar sig för alla hudtyper.

Pris: 275kr

 

Pressutskick

2 reaktioner på ”Nyhet från Elizabeth Arden!

Kommentera