GHD advanced split end therapy – bildbevis på resultatet!

Inlägget innehåller adlink

 

För drygt en månad sedan så skrev jag om denna produkt – GHD advanced split end therapy (adlink) som är en leave-in produkt som aktiveras av värme från din styler. Produkten vårdar ditt hår, förebygger slitage och stänger kluvna toppas. Ditt hår blir rakare, mjukare och mer skinande. Håller upp till 10 hårtvättar.

Jag tycker den är toppen an använda när det närmar sig klipptiden men du måste ”stå ut” någon vecka till med det slitna håret.

Jag tänkte visa med bilder hur du använder den samt hur resultatet blir 🙂 Häng med!

1. I nytvättat handdukstorkat hår kramar du in produkten.

 

2. Kamma igenom håret.

 

3. Föna det torrt.

 

4. Såhär ser mitt hår ut när jag har fönat det torrt.

 

5. NU till magin 🙂 Produkten aktiveras med värmen av din styler. Tips: vinkla plattången lite inåt som ett c när du plattar så inte alla småhår sticker ut. Håll plattången lätt som en pincett och tryck inte hårt utan låt plattången glida lätt genom håret. Jag använder alltid GHD stylers. Minst slitage på håret och bäst resultat med deras tänger/stylers.

 

6. Se, vänstra sidan är ej behandlad med GHD advanced split end therapy men den högra är det och båda är plattade med plattången. Skinande och fint, eller hur! 🙂

 

Närbild 🙂

Hoppas ni gillar när jag visar produkterna såhär ”hands on”, tänkte att det kanske är roligare än att bara läsa om produkten.

Pris: 349kr

 

 

 

 

 

2 reaktioner på ”GHD advanced split end therapy – bildbevis på resultatet!

Kommentera