FILORGAS SCRUB & MASK!

Jag har testat en ansiktsskrubb och mask som jag älskar och tänkte visa er steg för steg med bilder hur den fungerar 🙂

Produktinfo: FILORGAS SCRUB & MASK är en dubbelverkande scrub och ansiktsmask som på ett skonsamt och effektivt sätt exfolierar huden och ger den en jämn finish. Porerna dras samman, huden blir mjukare, syresatt och får ökad lyster.

Pris: 465kr

Såhär gör du:

1. Applicera ett tjockt lager av produkten på rengjord hud. Massera försiktigt in masken i huden. Undvik ögonen. Mikrokorn från Perlite avlägsnar döda hudceller samtidigt som ett enzym verkar stimulerande på hudens naturliga fjällningsprocess.

2. När masken har masseras in så låter du den vara i några minuter, här sätter en process i gång, masken förvandlas till ett mousse på huden. Här ökar cellförnyelsen och mikrobubblor med syre frigörs som syresätter huden.

3. Efter några minuter så försvinner bubblorna och masken.

4. Nu när skummet är borta så sköljer du av ansiktet och återfuktar huden. Jag smörjde in mig med en fuktbomb till ansiktsmask som jag sover med 🙂

Nu ska jag låta den sjunka in i huden sen blir det sängen för min del. Ska upp och träna med min PT i morgon bitti 🙂

 

Pressutskick

 

Kommentera