Gilda hudvård!

Några gånger per år så unnar jag mig en ansiktsbehandling på salong, och flertalet av dessa gånger så har jag gått till Gildaskolan och fått en elevbehandling. Dom är billigare eftersom eleverna är under utbildning men övervakade av lärare. Jag har tagit massage, fotbehandlingar samt ansiktsbehandlingar där 🙂

Nu kan man även köpa Gildaskolans produkter i deras webbshop. På skönhetsmässan jag var på i början av året så fick jag med mig 4 produkter hem att testa. Nu kan jag tyvärr inte testa dessa då de inte är anpassade efter min hudtyp men ville i alla fall tipsa er om detta!

 

Organic Micellar Cleansing Water

Produktinfo: Rengöringsvatten som ansträngningslöst rengör din hud från makeup och orenheter, samtidigt som det förbättrar hudens fukthalt. Passar alla hudtyper, även känslig och reaktiv hud. Fukta bomullskompresser med Cleansing Water och svep över ansikte, läppar och ögon. Skölj inte efteråt.

Passar normal hud, torr hud, fet hud, blandad hud.

Pris: 225kr

 

AHA Mask

Produktinfo: Den här AHA masken är en gelmask som förnyar och framhäver en ungdomligare, spänstigare hud. Ekologiska AHA från frukter och Glykolsyra löser aktivt upp döda hudceller, förfinar hudytan och förbättrar hudens förmåga att syresätta sig, vilket stimulerar produktionen av kollagen och elastin. AHA har terapeutiska egenskaper för huden genom att visuellt reducera fina linjer, grov hud, ytliga ärr och hyperpigmentering. Din hud blir starkare, fastare och mjukare.

Passar fet hud, akne-hud, yttorr hud, åldrande mogen hud, åldersfläckar pigmentfläckar.

Applicera ett jämnt lager på ren hud. Undvik ögonområdet. Låt verka 5-10 min. Avlägsna med ljummet vatten. Använd två till tre gånger per vecka.

Pris: 415kr

 

Vitamin A Retinol Emulsion

Produktinfo: Fuktighetskräm rik på näringsämnen som slätar ut fina linjer, rynkor och förbättrar solskadad hud samt innehåller ett UV-filter som ger ett dagligt solskydd. Formulerad med potent mikroinkapslat A- och E-vitamin som ökar cellförnyelsen och regenererar huden och därigenom ger en förbättring av hud med pigmentfläckar. Törnrosolja omvandlas till A- vitamin i huden och erbjuder en skonsam cellförnyelse. Squalane från Olivfrukten slätar ut huden och ger en ökad elasticitet. Ett marint algextrakt skapar en skyddande film på huden som ökar effekten av resterande aktiva ingredienser och motverkar uttorkning.

Passar akne-hud, åldrande mogen hud, åldersfläckar, pigmentfläckar.

Applicera en liten mängd på rengjort ansikte och hals. Undvik ögonområdet.

Pris: 655kr

 

Vitamin C Super Serum

Produktinfo: Vatten- och oljefritt antioxidantserum som levererar ett avancerat skydd för din hud och ljusar upp hudtonen. Reducerar pigmentfläckar. Applicera 1-2 pump på väl rengjort ansikte och hals innan ansiktskräm eller blanda i din dagkräm. Använd på morgonen. En värmande känsla kan uppstå vid applicering vilket är normalt.

Passar fet hud, åldrande mogen hud, åldersfläckar pigmentfläckar, manlig hud.

Pris: 695kr

 

 

Pressutskick

Kommentera