Max Factor – Rouge!

Många av er efterlyser tips på budgetmärken så här kommer ett rougetips från Max Factor 🙂

NUDE MAUVE

LOVELY PINK

SEDUCTIVE PINK

ALLURING ROSE

 

Pigmenten är inte överväldigande, fick lägga på rätt mycket för att det skulle synas men visst funkar det som ett vardagsrouge, absolut! 🙂

Pris: 125kr

 

Pressutskick

6 reaktioner på ”Max Factor – Rouge!

 1. Hej Kicki!
  Tack för bra tips på budgetsmink, är mammaledig nu och då tillåter inte ekonomin att man svävar ut och köper produkter för flera hundra kr… 😉

  Jag har en fråga (eller några): jag följer många smink/skönhets bloggar och konton på instagram, men jag känner sällan att jag kan ta till mig något av det som visas i dagens flöden. Det är alltid perfekta ”flawless” ansikten, inga rynkor eller pigmentfläckar/rodnader eller annat som jag som snart är 38 år kämpar med dagligen. Visst kan jag också få till en bra bas, men upplever ändå alltid att det blir torrt och kakigt (om du förstår vad jag menar) även fast jag använder en facemist efteråt, och speciellt om jag vill ha det riktigt täckande om jag har haft en dålig natt till exempel.. Ibland tycker jag nästan att rynkorna runt ögonen och i pannan framhävs MER, och det vill jag liksom undvika 😉

  Har du några bra tips på hur man sminkar en ”mogen” hud utan att det ser för mycket ut? Och, har du något bra tips på en bra återfuktande kräm för ansiktet?

  TACK för en toppenblogg!

  • Hej fina du!!

   STORT tack för din kommentar, jag förstår precis vad du menar! Jag är 40 år själv och man kan inte identifiera sig med 20 +arna direkt haha. Du inspirerade mig till ett nytt inlägg som jag sitter och skriver nu, en hudvård och smink guide för oss 40 +are 🙂 Kommer publiceras under dagen, hoppas det kan hjälpa till i sminkdjungeln lite 🙂

   Stor kram ♥

 2. Hej Kicki,

  Är på jakt efter en bordsspegel (make-up) av den gamla varianten. Den med förstoring och plaststativ. Vet du vad jag menar? 🙂 Vet du var jag kan få tag på sådana? Har googlat och letat men utan framgång.

  Tack på förhand och ha en fin dag.

  • Hej hej!

   Tyvärr går jag nog bet där, men har du kollat på sminkspegel.se om dom har någon?

   Ha en fin dag!
   Kram kram!!

Kommentera