Månadens glossybox!

I veckan hämtade jag ut månadens Glossybox – alltid lika spännande att se vad den fina lådan kommen innehålla 🙂 Denna box har temat Hello 2016 möt det nya året med ett leende.

Detta innehöll boxen:

Mememe Cosmetics Lip Glide, Playful Peach

Produktinfo: Lip glide har en superpigmenterad formula med matt finish – du får en intensiv färg med fantastisk hållbarhet. Den breda spetsen är perfekt för att smidigt applicera färgen med optimal kontroll. Läppstift och läppenna i ett!

 

Nicka K FX Airbrush Beauty Sponge

Produktinfo: Makeupsvamp med ergonomiskt grepp för en perfekt basmakeup. Fukta svampen och applicera produkter genom små lätta rörelser. Använd den bredare botten till större områden och toppen för att komma åt alla vrår.

 

Royal Apothic Holland Park Cream Creme Body Moisturizer

Produktinfo: Djupt återfuktande bodylotion som gör huden len och smidig. Mjölksyra från mjölkprotein ger en lätt exfolierande effekt samtidigt som olivolja och vitamin A och E återfuktar, mjukgör och reparerar huden.

 

Cetaphil Moisturizing Lotion

Produktinfo: Återfuktande lotion som gör ansiktet underbart mjukt och lent. Vårdande macadamiaolja, vitamin E, vitamin B5 och glycerin binder fukt och motverkar torrhet. Kan äben användas som kroppslotion.

 

Colgate Tandkräm och Tandborste

Produktinfo: En revolutionerande tandkräm som ger vitare tänder på 5 dagar. Använd tillsammans med tandborsten och whiteningpennan för tre nyanser vitare tänder. Borsta tänderna och applicera därefter gelen från pennan.

 

Toms Nellie Dellies Mörk Choklad

Produktinfo: God och fyllig choklad med en intensiv smak. Sötad med extrakt från Steviaplantan och ett högt innehåll av kostfiber. Innehåller 70% kakao och naturligt kakaosmör. Naturligt gott utan tillsatt socker.

 

 

Pressutskick

Kommentera