Produkterna jag använde på Hannah Graaf!

Ni är många som har undrat vad jag använde för produkter på Hannah, så här kommer alla hoppas jag, kan ha glömt någon men de flesta är med i alla fall. Har ni frågor så är det bara att ställa dom i kommentarsfältet så svarar jag på allt 🙂

Smörjde in ansiktet med denna ansiktskräm från Dermalogica.

Primer från Smashbox.

Foundation från Chanel och MAC.

Concealer från MAC och Chanel.

Facemist från MAC.

Contour och highlight – Anastasia och MAC mineralpuder.

Ögonskuggor – MAC Amber Lights och Smashbox.

Mascara Clarins

Rouge – Chanel och MAC

Läppar – NYX

Det var nog allt tror jag, eyeliner, kajal var en svart penna men jag kommer inte ihåg från vilket märke det var. Hoppas ni uppskattar dessa inlägg då jag visar er produkterna 🙂 Ha en härlig lördag, själv är jag på SVT och jobbar idag! 🙂

Ni är många som skriver och berättar att ni uppskattar min blogg och att ni gillar inspirationen jag ger er – detta är det bästa jag kan höra, STORT TACK till ER som tar er tid att titta in här, läsa mina inlägg och låta er inspireras, det är exakt därför jag skriver denna blogg. Så stort tack till ER ♥

 

 

 

 

Kommentera