Jag gillar – Ciaté makeup!

Om Ciaté: Ciaté är det heta märket som kombinerar feminina kvalitetsprodukter med den rätta trendkänslan. Ciaté London utökar sitt redan innovativa och färgstarka sortiment inom nagelvård och lanserar en make-up kollektion, där varje produkt genomsyras av lekfullhet, färg och hög kvalité. Grundaren Charlotte Knights passion utgör märkets DNA och hennes kreativitet återfinns i hela produktsortimentet för ögon, läppar och kind.

Den innovativa makeup-kollektionen erbjuder produkter som definitivt drar till sig uppmärksamhet. Den perfekta kombinationen av ett naturligt basutbud som toppas med pigmentrika produkter för ett vackert och unikt resultat.

Jag har testat flera produkter ur kollektionen som jag gillar och har skrivit om tidigare. Häromdagen fick jag dessa tre produkter i ett pressutskick att testa:

Ciaté Triple Shot Mascara

Produktinfo: Ciaté Triple Shot Mascara ger en omedelbar volym, definition och längd till dina fransar tack vare den unika borsten tillsammans med den ljuvliga, rikt pigmenterade formulan. Designad för att ge exakt rätt mängd mascara på borsten, och för att du enkelt ska kunna få en intensiv färg och volym till dina fransar utan klumpar.

 

Ciaté Liquid Velvet Matte Lip Slick

Produktinfo: Ciaté Liquid Velvet Matte Lip Slick – med en precisionsapplikator och en krämig, lättanvänd formula kan du enkelt få vackert matta och färglada läppar på ett kick, som håller hela dagen och kvällen! Med återfuktande PlushPigment™ erbjuder detta läppstift en intensiv och matt färg, samtidigt som hyaluronsyra ger läpparna fukt och en fylligare look. Finns i 3 färger.

 

Ciaté Cooling Eyeshadow Slick

Produktinfo: Ciaté Cooling Eyeshadow Slick har en multifunktionell formula och kan användas ensam som en metallisk krämig ögonskugga, en eyeliner eller användas som primer för att få din ögonskugga att bli mer intensiv och sitta längre. Dess krämiga, kylande textur ger en fräsch känsla till huden och är enkel att blanda. Finns i 3 färger.

Vill även tipsa om dessa två nyheter från samma märke:

Ögonskuggspalett

 

Krämrouge

 

Pressutskick

 

Kommentera