Favoriter från Akademikliniken!

Fick lite nytt ifrån Akademikliniken att testa i ett pressutskick som har blivit stora favoriter redan! 🙂

Pure Repair Night!

Produktinfo: Ett intensivbehandlande serum med A-vitamin som effektivt motverkar tecken på förtida hudåldrande och solskador.

– Stärker kollagenproduktionen.

– Motverkar förtida hudåldrande.

– Passar förtida åldrad samt solskadad hy.
Den höga koncentrationen av rent inkapslat retinol medverkar till att öka cellförnyelsen, vilket ger en förbättrad lyster, spänst och elasticitet. Lakritsrot, vitt te och bisabolol verkar utjämnande, skyddande och lugnande. Hyaluronsyra, kondroitin och adenosintrifosfat återfukter och vitaliserar.

 

Pure Lift Serum!

Produktinfo: Ett lättabsorberat anti-age serum som verkar intensivt fuktgivande och utslätande. Pure Lift Serum innehåller en högkoncentrerad blandning av aktiva peptider som stärker och förbättrar hudstrukturen. Hyaluronsyra tillsammans med andra fuktgivande koncentrat hjälper till att återfukta huden under hela dagen/natten. Ceramider, Allantoin och Panthenol hjälper till att hålla huden lugn och balanserad. Går bra att använda över hela ansiktet, även vid ögonzon och ner över hals och dekolletage.

– Ger huden lyster och vitalitet.
– Verkar utjämnande på fina torrhetslinjer.
– Passar hud som är i behov av fukt.
– Passar alla hudtyper.


Pure Lip Intense!

Produktinfo: Ett återfuktande och skyddande läppbalsam som stärker läpphudens barriär och mjukgör på ett skonsamt och behagligt sätt. Tack vare en patenterad antioxidant får läpparna även en successiv lätt volymökning. Produkten är rik på närande oljor och botaniska extrakt som lindrar hudirritation och skyddar mot väder och vind. Produkten är helt fri från vatten.

– Långvarig återfuktning.
– Lätt volymökande.
– Passar torra och nariga läppar.

 

Kommentera