Hollywoodstjärnornas hudvårdshemlighet – nu även din!

Nu ni, här kommer ett supertips på hudvård till budgetpris som även Hollywoodstjärnorna älskar – Cetaphil! Googla ”Cetaphil celebrities” och se själv, då kommer ni även se andra produkter jag har tipsat om här i bloggen. 🙂

Jag vet att många är supertorra i huden denna årstid, se över vad du använder för hudvård så den inte är för stark samt att den är anpassad efter din hudtyp. (Som alltid är det även superviktigt med peeling samt att återfukta ordentligt).

Cetaphil har 9 produkter och finns i tre kategorier:

Face – För torr och känslig hud
Här hittar du produkter för ansiktet, rengörare och mjukgörare.

Face & Body – För torr och känslig hud
Här finns rengörande och mjukgörande produkter för hela kroppen.

Hand – Protext & Repair
Ett komplett handvårdsprogram för särskilt utsatta händer.

Om Cetaphil: Cetaphil har i över 60 år varit något av en yrkeshemlighet bland filmstjärnor och fotomodeller. Hudvårdsserien hjälper huden att skydda, stärka och återuppbygga sin naturliga skyddsbarriär – och hålla huden mjuk, frisk och vacker.

Men Cetaphil rekommenderas inte bara av superkändisar utan också av hudläkare. Det beror på att dom har utvecklat produkterna i samarbete med just hudläkare. Och därför innehåller de bara ingredienser som är kliniskt bevisade för sin effekt och för att inte irritera känslig hud. Tanken är enkel: Huden ska bli ren, men inte torr – mjuk, men inte fet.

Jag har testat två produkter i sortimentet och fler kommer det bli.

Cetaphil Gentle Skin Cleanser

Produktinfo: Cetaphil Gentle Skin Cleanser är en mild ansiktsrengöring som passar även känslig hud. Kan användas med eller utan vatten och löser skonsamt och effektivt upp smuts och makeup. Sköljs av eller torkas bort efter tvätt – så mild att den kan lämnas kvar på huden.

Pris: 99kr

 

Cetaphil Moisturizing Cream

Produktifo: En intensivt återfuktande och vårdande hudkräm för särskilt utsatta områden på kroppen. Formulan innehåller ett speciellt utvecklat system av ingredienser för extra effektiv återfuktning som är kliniskt bevisade att kunna minska avdunstning och binda fukt i huden. Cetaphil Moisturizing Cream ger lång återfuktning och lugnar även mycket torr hud till exempel händer, fötter, armbågar, och knän.

Pris: 149kr

 

 

Pressutskick

Kommentera