Årets bryn/frans produkt!

Jag sitter med i årets jury i Daisy Beauty Awards. Mitt jobb är att bedöma 5 produkter som har plockats fram som favoriter från det gångna året i kategorin årets bryn/frans produkt. Tänkte visa er produkterna men kan dessvärre inte ge er min personliga bedömning först efter vinnaren har korats 🙂 Har ni testat någon av dessa produkter?

MAC Upward Lash Mascara

 

Dior Diorshow Waterproof Liner

 

Benefit Roller Lash

 

Pürminerals/Pürcosmetics Browder

 

ENVY BY KISS TRIO LASH

2 reaktioner på ”Årets bryn/frans produkt!

  1. Mascaran från Benefit använder jag jämt. Tycker att den ger långa fransar och att den framförallt sitter kvar utan att ramla ner under ögonen.
    Tack för din blogg, roligt att läsa om nya grejer även om jag inte är någon stor användare.
    /eelene

    • Ja visst är den toppen 🙂 Stort TACK själv för att du läser min blogg och lämnar en kommentar, det gör mig så himla glad ska du veta. Trevlig helg!! Kram kram!!

Kommentera