10 saker ni inte visste om mig!

Hej hej!

Är på SVT och jobbar med Vinterstudion 🙂 Tänkte passa på att dela med mig lite av mig själv. Oviktig fakta men du som läser bloggen får lite mera hum om vem jag är i alla fall, har du några frågor så är det bara att ställa dom i kommentarerna så besvara jag dom! Ha en fin Söndag!

Då jag inte skriver så mycket om mitt privatliv här (desto fler bilder från privatlivet på mitt Instagram) tänkte jag skriva upp 10 saker ni kanske inte visste om mig 🙂

1. Förutom makeupartist – hårstylist så är jag även utbildad till dekoratör.

2. Jag har jobbat i många år i skobutiker – som butikssäljare samt butikschef på Bianco Footwear.

3. Förutom makeup så lägger jag mycket pengar på jackor, vet inte hur många jackor jag har men jag fullkomligt älskar att köpa detta plagg 🙂

4. Är ingen morgonmänniska – behöver lång tid på att vakna och äta frukost i lugn och ro innan jag kan starta dagen, helst framför Nyhetsmorgon.

5. Jag är ett städfreak(?), kan inte lägga mig på kvällen om det är stökigt hemma. När var sak är på sin plats och det är dammfritt i hörnen så får jag ett lugn i kroppen. Fick höra från min gamla psykolog som jag gick hos förut att har man kaos inombords så vill man kompensera detta med ordning och reda runt om kring sig. Här tillkommer även listskrivning, skriver ”att göra” listor nästan dagligen.

6. Jag får fruktansvärda osköna rysningar av plastskedar som skrapar mot glassbägare i papp, huuua ryser bara jag tänker på det.

7. Jag fick frågan att vara The Bachelorette för några år sedan – jag sa nej haha.

8. Jag går aldrig på en A – brunn.

9. Jag måste äta ofta annars tappar jag humöret på en gång och blir svimfärdig. Har alltid något att äta på med mig i väskan.

10. Lever med en enorm tacksamhet till livet och tar ingenting för givet. Jag fyller 40 år i år och tänker se till att vara i toppform fysiskt och mentalt detta år.

4 reaktioner på ”10 saker ni inte visste om mig!

  1. Jag ryser illa av känslan (och tanken!) om/när sådana små träskedar man fick till mjukglass förr och glasspinnar skrapar mot tänderna. Och när tänderna ibland när jag är ilsk råkar skrapa mot varandra, huuuuh!

Kommentera