Nyheter från Maybelline!

På mässan fanns även Maybelline och visade upp spännande nyheter 🙂

Om ni gillade Maybellines förra ögonskuggspalett så kommer ni älska denna! Vid första anblicken så ser färgerna superfina ut med helt ok pigment. Vet dock inte hållbarheten på dom men använd primer under så håller dom längre än utan. 🙂

The blushed nudes – ögonskuggspalett

Produktinfo: Nu introducerar Maybelline New York – The Blushed Nudes ögonskuggspalett. En palett blandad med matta och skimrande färger. Finns i butik vecka 5 och priset är 169kr.

 

The falsies push up drama

Produktinfo: The falsies push up drama mascara ger samma effekt som lösögonfransar. Ger volym och längd samtidigt som fransarna separeras. I butik nu och kostar 149kr.

 

Contour – highlight

Fick tyvärr inget pressinfo om denna produkt men såhär ser den ut 🙂

 

Brow drama

Produktinfo: Trenden med tjocka ögonbryn håller i sig och med denna krämiga penna med mycket pigment kan du skapa dramatiskt tjocka bryn på ett kick. Den kommer i två nyanser – medium brown och dark brown, finns i butik vecka 7 och priset är 89kr.

2 reaktioner på ”Nyheter från Maybelline!

  1. En fråga om maskara. Jag har alltid varit sparsam med puder under ögonen, men på senare tid så får jag, oavsett märke, pandaögon av maskaran. Har slutat måla de nedre fransarna t.o.m pga detta. Måste det verkligen till ett puder under ögat för att slippa detta?

    • Använder du maskara med extra mycket färg i? Står det rich black? Extra black eller liknande? Dom kan tendera att färga av sig då dom har så mycket extra pigment i sig. 🙂

Kommentera