Eucerin – nyheter samt en produkt jag inte klarar mig utan!

Ni ber mig ofta att tipsa om bra produkter till ett lågt pris och lika ofta säger jag att man får det man betalar för MEN visst finns det undantag – längst ner så visar jag er en produkt som har räddat min hud många gånger så läs hela inlägget, du kommer tacka mig 🙂

På dbexpo16 fanns även Eucerin på plats, ett märke som egentligen bara har gått mig obemärkt förbi tidigare år men den senast tiden har jag fått upp ögonon för märket och jag gillar det verkligen. Dom visade en hel del nyheter värt att spana in lite närmare.

HYALURON FILLER CC CREAM

Produktinfo: En anti-age dagkräm som fyller ut även djupa rynkor samtidigt som tillsatta färgpigment jämnar ut hudtonen och ger ett naturligt och strålande utseende. Finns i färgerna light och medium.

 

IN-SHOWER BODY LOTION

Produktinfo: Eucerin In-Shower Body Lotion har inte rengörande egenskaper, utan återfuktar huden. Produkten appliceras i duschen, efter duschkrämen och sköljs av före handdukstorkning.

 

ANSIKTSTVÄTT

Produktinfo: Mild och effektiv gel som avlägsnar makeup och hjälper huden att andas bättre. + Ett milt ansiktsvatten utan alkohol som friskar upp huden och gör att den andas bättre.

 

ÖGONKRÄM

Produktinfo: Eucerin AQUAporin ACTIVE Revitalising Eye Care är en innovativ ögonkräm som förstärker hudens eget återfuktande system och gör huden mjuk och ger den en fin lyster. Den reducerar även svullnad och mörka ringar runt ögonen.

 

Här kommer mitt produkttips:

AQUAPHOR SOOTHING SKIN BALM

Produktinfo: Det är kliniskt bevisat att Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm skyndar på hudens förnyelseprocess och därmed bidrar till läkningen av mycket torr, skadad eller irriterad hud. Förutom att salvan skyndar på läkningsprocessen verkar den smörjande och mildrande på huden. Den har kliniskt bevisad effekt på behandlingen av mycket torr, sprucken eller irriterad hud till följd av ytliga dermatologiska behandlingar, t.ex. laserbehandling, kemisk peeling eller dermabrasion. Salvan rekommenderas även för personer med xeros, arbetsrelaterad torr hud. Den är dessutom tillräckligt mild för att kunna användas på spädbarn och passar utmärkt för att lindra blöjeksem. Den innehåller endast ett fåtal ingredienser och är därför skonsam.

Jag använder den på läpparna när jag är narig, på händerna, även fötterna och nu har jag snytit mig konstant i över två veckor då jag åkte på en envis förkylning men min näsa som annars brukar spricka och bli alldeles ”förkyldnarig” ser helt normal ut, har smörjt in den varje dag med denna kräm. 🙂 Älskar den!

Pris: 89kr

 

Skulle ha jobbat med Samir och Viktor idag men när dom var färdigsminkade och redo att fotas så insjuknade en av dom, kräktes, så vi avbröt det hela och bokade om till nästa vecka, hoppas han kryar på sig fort ♥ stackarn.

 

2 reaktioner på ”Eucerin – nyheter samt en produkt jag inte klarar mig utan!

  1. Tack för bra tips!!
    Den sistnämda kan absolut vara något för min äldsta son. Torr och irriterad hud nu när det är vinter, torrt och kallt ute.

    Kram Ellenor

Kommentera