Nyheter från Loreal!

Som jag visade er tidigare så hade Loreal ett drömrum på mässan 🙂 Förutom ett härligt rum så presenterades även lite nyheter, häng med!

Nagellacken som lanseras vecka 7 kommer jag visa er närmare i ett separat inlägg.

 

Nu till nyheterna:

Cushion Foundation

Nu ställer sig även Loreal i ledet och lanserar en cushion foundation. Loreal släpper 4 färger och den lanseras NU 🙂

Pris: 199kr

Den ska duttas på för ett naturligt resultat men du kan få ett mera täckande resultat beroende på hur hårt man trycker mot huden. Den har en ultralätt formula som tar fram hyns naturliga lyster. Den är återfuktande.

 

False Lash Sculpt

False Lash Sculpt i False Wings-familjen är mer än en macara, det är den första skulptören. Skapar en fylligare franslinje, bygger upp en jämn volym och ger fransarna en solfjädereffekt. Lanseras i januari och kostar 169kr.

 

Superliner BLACK N SCULPT

En flytande eyeliner med kulformad spets. Kan användas som en eyeliner för tunnare och tjockare streck. Du kan även göra prickar mellan fransarna för en tight-lining effekt, fransarna upplevs då fylligare och längre.

Lanseras i februari och priset är 129kr

 

Brow artist sculpt

Fyll i och färga dina bryn inifrån och ut med hjälp av filtspetsen. Använd därefter borsten för att forma brynen. Lätt formula med en matt finish som är snabbtorkande. Finns i färgerna grå och blond. Lanseras i februari och kostar 99kr.

Det kommer även en spännande palett för läpparna med läppstift i men jag har inga bilder på dessa än men visar er när jag får mera info om dessa 🙂

Kommentera