Daisy Beauty Expo 2016!

Idag har jag varit på något som kan liknas himlariket för skönhetsnördar – Daisy Beauty Expo 2016! I ett underbart hus som heter Tändstickspalatset i centrala Stockholm – och ja det är som att vandra runt i ett palats – var vi runt 100 skönhetsbloggare, skönhetsredaktörer samt några skönhetsintresserade livsstilsbloggare som sög in oss information från en massa utställare och olika föredrag. På plats fanns:

Nagellackning
L’Oréal Paris
OPI
Lackryl/L.Y.X. Cosmetics

Makeup

L’Oréal Paris
Art Deco/Mette Cosmetique
Zuii Makeup
Dior
Maybelline
Akademikliniken

Handmassage
Garnier

Hudanalys med scanner
Nimue/Mette Cosmetique
Eucerin
Elemis/Dermarome
Gilda (som även gör ansiktsbehandlingar)

Fotvård
Fabby/CHS

Doftsätt din egen kräm
CCS

Fransar
Kiss/CHS

Fuskbränna
Vita Liberata/CHS
Marc Inbane

Hårstyling
Gold/Carlsten
Bosch
Björn Axén
GHD

Ja ni ser ju själva – JISSES ♥ Himlariket delux haha!! Jag kommer pytsa ut inlägg eftersom från mässan med nyheter och intressanta produkter som är på ingång, alla produkterna har inte kommit än utan skickas ut eftersom.

Men här kommer några bilder från dagen och vi börjar med den sista bilden – så här såg mitt vardagsrum ut när jag lastade av alla presspåsar med produkter att testa 🙂

Loreals rum var gudomligt, man ville inte lämna det haha, och där var jag länge, fick bland annat en manikyr med ett nytt lack som kommer ut vecka 7. Fantastiskt pigment och kommer i 24 färger men jag skriver mera om detta när det närmar sig lanseringen 🙂 Kommer även skriva om deras andra nyheter i ett separat inlägg!

Titta rummet ♥

Inne hos CCS fick vi komponera våran egen handkräm(!) Så lyxigt! Men då jag dras med en envis förkylning så kan jag inte riktigt lita på mitt doftsinne, det ska bli spännande att känna doften av MIN(!) handkräm när förkylningen släpper haha.

Här kokas krämen ihop och sedan tillsätter man sin egen mix av dofter som man rör ner i krämen och sätter på etiketten 🙂

Tada!! 🙂

Dom har även en hel del nyheter som jag kommer visa er närmare i ett separat inlägg!

Dior har spännande saker på ingång även dom. Inne hos dom satt även Farao som du säkert känner igen från Vardagspuls. 🙂 Hade ingen aning att han var en sådan doftexpert 🙂 Han hjälpte till att hitta min perfekta Diorparfym 🙂

Ny foundation hos Dior som jag ser fram emot att testa!

I detta fina rum fick man bland annat komponera sin egen ögonskuggspalett med skuggor från Artdeco 🙂

Hudvård från Nimue.

Här får Kakan sin hud analyserad för att kunna anpassa rätt hudvård 🙂

Ja det var några av bilderna från mässan, men som sagt, mera fokus på produkterna kommer eftersom här i bloggen så håll utkik 🙂

Stort tack Kicki Norman med team för en underbar dag!!

 

 

2 reaktioner på ”Daisy Beauty Expo 2016!

  1. Visst är det som att kliva in i skönhetshimlen?! Du fick såå fina bilder på de vackraste rummen med överdåd av blommor! Min handkräm heter Donnachic Doftkräm, so tacky men så roligt att göra! Skulle behövt fler timmar, för jag missade en del.
    Vi ses! 🙂

Kommentera