Perfect match!

Denna kombo ger mig så glansigt hår att jag kan spegla mig i det 🙂 Fantastiska hårprodukter ifrån Lernberger Stafsing ♥ Jag applicerar båda produkterna i fuktigt hår innan jag fönar det.

LEAVE IN TREATMENT BB CREAM

Produktinfo: Vårdande leave-in kräm som tar bort frissighet och ger naturlig glans. Den reparerar, återfuktar, skyddar och jämnar ut fjällskiktet på håret. Produkten innehåller vitamin F som vetenskapligt bevisat stärker hårstråt och bevarar färgen längre samt jojobaolja, kokosolja och rapsolja för naturlig glans och vård. BB cream är värmeskyddande, färgbevarande och förbereder håret för styling.

Pris: 199kr

 

OIL BOOSTER

Produktinfo: Maximalt återfuktande, glansgivande och reparerande hår- och hårbotten- olja som används både för styling och vård. Oljan består av 6 noga utvalda oljor kända för sina stärkande, skyddande, lugnande och närande egenskaper, i en unik sammansättning. Den levererar fukt på djupet och återskapar hårets kraft och elasticitet samtidigt som den är intensivt närande för hårbotten och huden. En hög koncentration av vårt unika LS Supercomplex som är rikt på vitaminer, mineraler, antioxidanter och nyttiga fettsyror är adderat.

Extra tips:

• Använd som stylingprodukt i fuktigt eller torrt hår, alternativt mixa med din favorit stylingprodukt för extra glans och vård.

• Blanda med valfri inpackning för djupare effekt.

• Som hårbottenkur, massera in och låt verka över natten.

• Förtvätt, massera in ett par droppar på längderna i torrt och glanslöst hår innan shamponering.

• Applicera på de delar av kroppen som är i extra behov av fukt och vård.

• Massera in i huden ett par minuter innan rakning för att mjuka upp hud och hår för en behagligare rakupplevelse med mindre irritation.

Pris: 295kr

 

 

Pressutskick

Kommentera