Ansiktstvätt – mina favoriter!

På temat favoriter så fortsätter jag idag med ansiktstvätt 🙂 Viktigt även här att du använder en ansiktsrengöring anpassad efter din hudtyp.

Jag är lat vad gäller min ansiktsrengöring, jag vill inte hålla på en massa olika produkter utan vill att en och samma produkt ska kunna göra rent ansiktet samt ögonen. Däremot så tvättar jag alltid ansiktet två gånger samt så använder jag denna rengöringsborste några gånger i veckan. Ett tips är även att inte torka ansiktet med samma handduk som du torkar händerna med då den kan innehålla många bakterier.

Här kommer mina favoriter 🙂

 

Dermalogica – Special Cleansing Gel

Produktinfo: Denna tvålfria, löddrande rengöringsgel avlägsnar snabbt make-up och smuts, utan att torka ut huden. Växtextrakt från bl a citronmeliss verkar lugnande. Enkel och smidig att använda. Dessutom är den mycket dryg!

 

M Picaut – Glorious Green Foaming Cleanser

Produktinfo: Glorious Green Foaming Cleanser – En silkeslen, skummande rengöringsmousse med gurkjuice som lugnar och fräschar upp och ger lyster. Citronmyrten och havstorn balanserar och renar huden tack vare sin naturliga antiinflammatoriska verkan. Tar skonsamt bort orenheter utan att störa hudens naturliga barriär. Sulfatfri. Baserad på certifierade ekologiska ingredienser.

 

Akademikliniken – Pure Radiance Cleanser

Produktinfo: En lätt löddrande, lystergivande och exfolierande rengöringsgel som effektivt avlägsnar smuts, makeup och överskottstalg utan att störa hudens känsliga barriär. Produkten har en mild och fräsch doft av granatäpple. Används morgon och kväll. Innehåller en unik kombination av AHA och stabiliserande enzymer som effektivt avlägsnar döda hudceller och ger en förfinad ytstruktur. Tack vare botaniska antioxidanter från bland annat hallon och äpple får huden extra näring samt skyddas från angrepp av fria radikaler. Aloe vera, pantenol och sodium pca mjukgör och återställer hudens fuktbalans.

 

Bioderma – Sensibio H2O

Produktinfo: Bioderma Sensibio H2O rengöringsvatten är en mycket mild rengöringsprodukt med effektiva rengöringsegenskaper tack var milda mikro-emulgatorer (miceller). Bioderma Sensibio H2O rekommenderas till känslig hud. Rengör, tar bort makeup och lugnar huden. Din hud blir ren, mjuk och smidig utan risk för irritationer. Gurk- och lakritsrotrextrakt lugnar huden. Oparfymerad, noggrant testad, utan alkohol.

 

Ren Clean Skincare – Rosa Centifolia Cleansing Gel

Produktinfo: En rosendoftande och mild rengöringsgel utan sulfater, som tar bort smuts, friskar upp och tonar huden. Passar alla hudtyper pga dess milda och lugnande ingredienser.

 

Dessa är nog de jag använder mest, vad använder ni för produkter?

 

Kommentera