JACKS beauty line!

Penslar är verkligen superviktigt när man ska lägga en makeup. Investera i BRA penslar, dom håller i en evighet om du sköter dom rätt och du kan lägga en snyggare makeup.

Jag har några favoritmärken på penslar och ett av dom är JACKS beauty line. Jag har visat er penslar därifrån tidigare som jag älskar och det senaste tillskottet som jag fick i ett pressutskick är inget undantag. Puderborste #18

Denna puderborste produceras enbart i 600 ex i hela världen, den är 100% vegansk och som alltid är alla borstar handgjorda och unika, dvs ingen borste är den andra lik.

Om JACKS beauty line: Dessa exklusiva makeup penslar är designade och framtagna av Miriam Jacks, en internationellt erkänd Makeup-artist från Berlin. De färgstarka och unika makeup borstarna framställs i ett nära samarbete med Berlin baserade projektet ”KLIK”, en organisation som uppmuntrar och stödjer hemlösa street kids och unga.

Tillsammans med Miriam Jacks team framställs och designas handtagen på borstarna i workshops. Deltagarna tjänar pengar och introduceras lekfullt till dagliga arbetsrutiner och struktur.

De hår som används är till största delen veganskt – och därför också väldigt skonsamma att använda för de som är extra känsliga. Varje enskild borste är handmålad och till 100% framtagen enligt traditionellt handarbete i Tyskland. Grundmaterialet är återvunna obehandlade trästavar som handmålas med den finaste akrylfärgen och sedan lackas.  Efter detta så sätta borsten och de guldpläderade fästena på. De olika färgkombinationerna följer inget mönster, utan skapas där och då i stunden.

Hallå, titta bara så underbara dom ser ut!! ♥ Så himla fina och sååå himla bra att jobba med! Jag fullkomligt älskar eyelinerpenseln, kan inte lägga en snygg eyeliner utan den 🙂 Jag har inte testat alla penslar än men kommer köpa upp mig på flera av dom då jag är så nöjd med dom jag har!

Kan beställas här: MÄRKBART fair beauty.

Kommentera