Fuktbomb från Babor!

Har precis avslutat denna härliga kur från Babor med ampuller fyllda med en massa härligheter till ansiktet 🙂 Mitt ansikte tackar och bockar!

Produktinfo: Ett aktivt koncentrat mättad med havets nyttigheter. Med sin höga halt av mineraler, spårämnen och aminosyror, stöds hudens alla funktioner. Algae har en enorm förmåga att binda fukt och absorbera orenheter i huden. Ger en revitaliserad och avstressad hud.

Passar en torr, uttorkad hud och en stressad hud i behov av skydd.

Babor Fluids används nattetid under din nattkräm. För bäst resultat använder man en hel ampull åt gången. Klappa in produkten över ansikte, hals och dekolletage. Känns huden ”mättad” så vänta någon minut innan du klappar in det sista. Detta görs som en kur 7 dagar i rad.

 

Pressutskick

Kommentera