Ögonbrynens form!

Jag får många frågor angående ögonbryn, jag gjorde ett inlägg i oktober angående favoritprodukter till brynen, det kan du läsa om HÄR. Formen på brynen tycker jag blir finast om man formar som på bilden nedan.

Kolla rakt fram i spegeln. Håll en penna vid näsvingen och rakt upp (kolla de streckade linjerna) där ska brynet börja, vinkla sedan pennan från näsvingen så den går genom pupillen och rakt upp, där bör högsta punkten vara. Vinkla till sist pennan från näsvingen och till ögats ytterkant och rakt upp, där bör ögonbrynet sluta.

Själva tjockleken på brynen är individuellt hur du vill ha det men detta är en bra grundmall till formen för brynen till ditt ansikte.

Denna stencil är från Anastasia och finns i olika storlekar, toppen om du behöver en mall till dina bryn 🙂

Här kommer även en bra video till ett par snygga ögonbryn:

 

2 reaktioner på ”Ögonbrynens form!

Kommentera