Två nyheter från Elizabeth Arden!

Elizabeth Arden lanserar nu en mirakelolja som återfuktar och vårdar kroppen från topp till tå. Nya All-Over Miracle Oil ingår i Elizabeth Ardens berömda Eight Hour-serie och är en multifunktionell olja för både ansikte, kropp och hår.

Produktinfo: Den exklusiva All-Over Miracle Oil är baserad på Tsubaki-olja från Kameliablomman som odlats på Jeju Island, söder om Koreahalvön. Denna superolja har en hög koncentration av Omega-6 och Omega-9, vilka har både vårdande, lugnande och skyddande egenskaper. Tsubaki-oljan är dessutom anti-inflammatorisk, stärker hudens naturliga kollagenlager och har en utjämnande effekt samt förbättrar hudens struktur.

Nya All-Over Miracle Oil innehåller även flera naturliga nyckel-ingredienser som bidrar till produktens effektiva formula:

Olja från druvkärnor: Innehåller rikligt med fettsyror från Omega-6 som återfuktar och vårdar på djupet.

– Extrakt från ingefärsrot: Bidrar till att förbättra hudens struktur och ton.

Kåda från Boswellia trädet: Bidrar till att förbättra hudens spänst samt lugnar och dämpar röd eller irriterad hud.

E-vitamin: Har vårdande egenskaper och skyddar huden mot fria radikaler.

– Olja från avokado, oliver och solrosfrön samt extrakt från rosmarin: ingredienser med vårdande och återfuktande egenskaper som innehåller antioxidanter.

Den näringsrika formulan lämpar sig för alla hudtyper och gör även att All-Over Miracle Oil kan användas på följande sätt:

För ansiktet: Spraya ett tunt lager på rengjord, torr hy och massera huden lätt i uppåtgående cirkulära rörelser. Då formulan är icke-komedogenisk täpper den inte till porerna och tas enkelt upp av huden.

För kroppen: Oljan absorberas snabbt och bevarar hudens fuktnivå under hela dagen.

För håret: Appliceras i fuktigt eller torrt hår. Oljan tillför glans med ett lätt och följsamt resultat.

Pris: 370kr, 100ml. I butik 14 december.

 

Elizabeth Arden lanserar även en primer som förbereder huden för efterföljande makeup, verkar vårdande hela dagen och förlänger effekten av applicerad makeup. Nya Flawless Start Instant Perfecting Primer är en silkeslen lätt primer som fyller ut ojämnheter och minskar synligt förekomsten av porer och fina linjer, samtidigt som den återfuktar huden och ger fin lyster.

Formulan består av ett Triple Blurring-komplex med en ljusspridningsteknik som suddar ut fina linjer och porer, vilket skapar en felfri bas inför makeupen. Primern består även av följande ingredienser för att ge ett effektivt resultat:

Time- Release Skin Balancing Technology: En unik sammansättning av hyaluronsyra och botaniska extrakt som fyller ut linjer och tillför fukt. Silica-pärlor bidrar till att absorbera överflödig olja och ge en glansfri look som håller hela dagen.

Longwear Polymers: En balans av uppmjukande ingredienser som ger makeupen ett mer hållbart resultat.

Instant Perfecting Primer är fri från olja, täpper inte till porerna och med sin universella nyans passar den alla hudtoner och hudtyper.

Användning: Applicera ett tunt lager jämnt över ansiktet och under käklinjen på rengjord hy. Resultatet blir en jämnare hy där fina linjer direkt blir mindre synliga. Låt primern absorberas av huden i tio sekunder och applicera sedan makeup som vanligt.

Pris: 300 kr, 30 ml. I butik vecka 50.

 

 

Kommentera