Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System!

Om du inte har tid eller råd att gå och få en proffsig manikyr eller pedikyr så kan du nu få fina naglar hemma med Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System.

Produktinfo: Naglar som skiner och ser hälsosamma ut är en förutsättning för vackra händer. Men vackra naglar kräver regelbunden behandling – du måste fila, putsa och polera naglarna försiktigt för att uppnå skinande naglar med ett hälsosamt utseende.

Du uppnår perfekt resultat med Scholl Velvet Smooth Electronic Nail Care System genom tre enkla steg: fila, putsa och polera. I paketet ingår tre olika nagelfilshuvuden som du snäpper på apparaten och som sedan går att köra i två hastighetslägen.

– Det första steget är att du filar dina naglar till en önskad form. När det gäller fingernaglar så kan formen variera, men när det kommer till tånaglar så rekommenderas en rektangulär form för att förhindra att naglarna växer inåt.

– Det andra steget är att putsa nagelytan för att jämna ut ojämnheter och förbereda nageln på bästa sätt för putsningen.

– Det tredje och sista steget är att försiktigt polera naglarna för att ge dem en naturlig glans.

En optimal finish får naglarna genom att applicera nya Velvet Smooth Nail Care Oil – det är olja speciellt framtagen för nagelvård och som är berikad med Omega-3 och e-vitaminer. Nagelvårdsoljan, som appliceras enkelt med den medföljande penseln, ger naglarna ännu mer glans och förstärker det hälsosamma utseendet.

Pris: 449kr

 

Pressutskick

Kommentera