FÅ LÄNGRE ÖGONFRANSAR? SWISS CLINIC – SWISS LASHES!

Nu skulle jag behöver ER hjälp i en fråga 🙂 Har ni tips på ett bra ögonbrynsserum? Har aldrig testat detta men skulle vilja göra det. Har det funkat för er?

Fick dock detta serum till ögonfransarna i ett pressutskick som jag tänkte ge ett försök – SWISS CLINIC, SWISS LASHES.

Produktinfo: Swiss Lashes, ett av de mest sålda ögonfransserumen i Sverige lanserar nu en helt ny formula med två banbrytande aktiva ingredienser. Med Swiss Lashes 6ml får du vackra långa fransar på endast tre till sex veckor.

Den banbrytande ingrediensen från Schweiz, Redensyl™, vann pris på på den stora ingrediensgalan i Barcelona ”In-Cosmetics Awards 2014” för sin vetenskapliga innovation där användningen av grön kemi med inriktning på stamcellerna stimulerar hårväxt och minskar håravfall.

På 10 dagar har Redensyl visat 214% längre ögonfransar jämfört med obehandlade fransar. Den andra aktiva ingrediensen, Biosaccharides™, har i studier visat en ökad överlevnad av hårfolliklarna i deras tillväxtfas med hela 32%.

Användning: Stryk försiktigt på serumet längs ögonfransroten på samma sätt som du använder eneyeliner. För bästa resultat stryk på både morgon och kväll. Vänta tills serumet har torkatinnan du applicerar kosmetika.

När önskat resultat uppnåtts rekommenderar vi dig att fortsätta med Swiss Lashes 2-3 gånger per vecka för att bibehålla utseendet och styrkan i dina längre och tjockare fransar.

Pris: 1440kr

 

 

Pressutskick

Kommentera