Pressdag för Melodifestivalen 2016!

Ja hörrni, nu är det dax igen, Melodifestivalen 2016 lurar runt hörnet och idag presenterades alla artister för pressen. 🙂

Jag var på plats redan igår med en härlig duo – dessa killar kräver ingen närmare presentation 🙂 Samir och Viktor! Samir kunde inte närvara idag så allt som skulle fotas och bandas inför Melodifestivalen fick dom göra igår och jag piffade till dom lite 🙂

Lånade några bilder från Viktors blogg, det är jag som har tagit bilderna men hans kamera var betydligt bättre än min hehe.

Det var söndagen med Samir och Viktor, i morse var jag på plats på SVT igen inför den stora presskonferensen – hela startfälten var på plats och alla skulle presenteras för pressen och intervjuas. Jag var där för Warner Musiks räkning som i år har 14 artister med i startfältet. Jag sminkade två av dom, David Lindgren och Boris.

Här är David, ALLTSÅ man ska INTE be en kille ta bilder hahaha (Robert som tog bilden får bakläxa) underifrån och ljuset är katastrofalt, suck, jaja 😉 David sitter framför en spegel med lampor runtomkring, så jag kollar in i spegeln för att se att allt ser bra ut , det gjorde det. Fick högsta betyg av David, tack för det 🙂

Sen sminkade jag Boris, ny i Melodifestivalssammanhang 🙂 Här får han lite påbättring i form av antishine. Hans hy var magisk, jag frågade vad hemligheten var, ekologisk olivolja var svaret. Glöm alla dyra krämer 😉

När alla var klara så väntade pressen spänt på att få se vilka årets deltagare är.

Här är hela gänget! Känner ni igen någon? 🙂

 

 

Kommentera