Moroccanoil – hud och hårvård!

Visste ni att Moroccanoil inte bara har hårprodukter? Numera finns även hudvårdsprodukter och denna Body Butter skulle jag mer än gärna vara ägare av. 🙂

Produktinfo: Upplev en maximal återfuktning som varar. Moroccanoil® Body Butter är en lyxig, koncentrerad kroppskräm som absorberas snabbt efter appliceringen utan att lämna någon oljig känsla. Antioxidantrik arganolja, shea-, kakao- och mangosmör smälter samman och ger näring, medan avokado-, oliv-, skvalen- och granatäppleolja omedelbart gör huden mjuk och ger den näring. Försiktigt parfymerad med doften av vår egen Moroccanoil. Parabenfri.

 

Apropå Moroccanoil så var jag hos min frisör igår för att trimma luggen och hon undrade om jag äter extra vitaminer för kvalitén på mitt hår var så bra. Jag äter inga extra tillskott  men jag tror att det är denna inpackning som har gjort susen 🙂

Produktinfo: Hår som behöver extra mjukgörning kan dra nytta av den här 5-minutersbehandlingen som verkar återupplivande. De högpresterande formlerna rik på arganolja ger djup återfuktning och mjukgörning samtidigt som den avsevärt förbättrar hårets textur, spänst, glans och hanterbarhet, så håret kan stå emot vad som helst- inklusive värmestyling.

3 reaktioner på ”Moroccanoil – hud och hårvård!

 1. Mm, Maroccan oil doftar så gott också!

  En fråga, igen, om ögonbryn. Nu slog jag till på en Brow Wiz från Anastasia, men den gör absolut inte ett bättre resultat än vilken billig brynpenna som helst Efter ett tag är färgen också borta på de ställen där jag har extremt glest med hår. Finns det nåt att göra för att motverka det?

  • Jag använder själv den och älskar den. 🙂 På mig sitter den hela dagen. Se till att ögonbrynen är torra dvs att du inte har hudkräm i dom, det hjälper till, pudra ögonbrynen lite innan också för det låter som om fett skulle vara boven.

   Jag tycker de stora skillnaderna på dyra och billiga är dels nyanserna, Anastasias (bland andra) färger liknar mera hårfärger än de billiga, det är svårt att måla naturliga hårstrån utan att det ser för påmålat ut med billigare pennor – tycker jag.

   Men om du gillar den billiga lika bra så finns det ingen anledning att köpa den dyrare, håll fast vid det du gillar 🙂

 2. Jag ska prova pudra lite över brynen. Har svårt med puder bara då jag är så sablans torr att det ger mig än mer klåda.

Kommentera