Månadens Glossybox!

För någon dag sedan så damp månadens Glossybox ner i brevlådan. Fullkomligt älskar prenumerationen på denna box fylld med härliga skönhetsprodukter. 🙂 En perfekt julklapp till någon du tycker om eller varför inte till dig själv 🙂

Denna månads tema är Christmas Countdown – Glossybox vill få oss att njuta av nuet, stanna upp i tiden och fira den glammiga högtid som väntar.

Jag sparar alla mina lådor och använder dom till allt möjligt, dom är ju så himla fina. Såhär ser månadens låda ut.

Vad fanns då i den? Jo detta 🙂

MAYBEAUTY THE INCREDIBLE FACE GEL – Skonsam ansiktsgel som exfolierar huden. Fruktenzymer går in i huden och luckrar upp döda hudceller, fett och smuts. Massera varsamt och skölj med ljummet vatten. Resultatet blir en renare, lenare och fräschare hy.

ÊTRE BELLE COSMETICS GOLDEN SKIN CAVIAR EYE ROLL-ON – Utslätande och uppiggande ögon roll-on. Den svalkande gelen ger maximalt med fukt och dämpar svullnader. Gold Caviar Complex och den aktiva ingrediensen pullulan gör området kring ögonen fastare med mer lyster.

MAKE UP STORE EYE PENCIL – Sätt ögonen i fokus med kajalpennan från Make Up Store. Den krämiga konsistensen är enkel att arbeta med och ögonen får en mjuk men effektfull inramning. Fixera pennan med ögonskugga för en extra hållbar look.

NAOBAY CALMING FACE TONER – Ansiktsvatten från ekolyxmärket Naobay som lugnar och vårdar huden med extrakt från kamomill och sallatsspikblad. Använd efter rengöring och före fuktkräm. Vi gillar att alla ingredienser är ekocertifierade.

CARMEX ORIGINAL LIP BALM – Carmex klassiska läppbalsam med mentol och kamfer är underbart välgörande för läpparna. Det ger en behagligt kylande och pirrande känsla som mjukgör torra och spruckna läppar, samtidigt som det ger ett långvarigt skydd.

 

 

Pressutskick

 

Kommentera