Krämrouge från HM!

Har ni hunnit kolla in och testat HMs nya makeupserie som lanserades för någon månad sedan? Själv har jag inte testat då jag är väldigt skeptisk till ”billiga” makeupmärken och jag har hört att många av produkterna är rent skräp MEN det finns en produkt som många har pratat gott om så jag ville tipsa er om denna:

PURE VELVET CREAM BLUSHER

Produktinfo: Ett crèmerouge som ger en naturlig look. Den sammetslena formulan är lättapplicerad och känns behaglig mot huden.

Så här gör du: Applicera på återfuktad hud efter en face primer eller foundation. Avsluta med puder.

Pris: 80kr

5 reaktioner på ”Krämrouge från HM!

 1. Jag tycker tvärtom, att rätt många rosar H&M´s smink. Jag köpte en concealer i ren panik när jag spolade ner min från Mac. Den var jag ju inte nöjd med ändå så och H&M´s var inte sämre bara billigare. Haha.
  Krämrouget ska jag köpa tänkte jag. Hittade en nyans som påminde lite om Nars Orgasm.
  Ögonskuggorna har många hypat vad jag har läst. Nagellacken funkar alltid bra.

  • Åh va skoj, då har du läst nått som jag inte har 🙂 Men det är ju sällan något märke är bra på allt, billigt som dyrt. Hoppas du blir nöjd med HM produkterna och återkoppla gärna till mig när du har testat ett tag, håller dom hela dagen, bra pigment? Blir dom flammiga? Jag vill veta allt 🙂 Hörde att en del fått utslag runt ögonen och det kliade tydligen väldigt mycket men som sagt återkom gärna, vill höra vad du tycker.

 2. Slank in på H&M på lunchen och provade lite krämrouge. Färgen var fin, men den höll inte hela dagen sen tyvärr.

  • Bra att veta! Tack! Det är ju individuellt sånt, beroende på hudtyp och underlag men stort tack för input.

 3. Bäst att tillägga att jag pudrar inte ovanpå min bas pga att jag torr. Det kan säkert hjälpa till att fästa rouget.

Kommentera