bareMinerals READY!

Apropå mineralmakeup.. Det första jag tänker på när jag hör mineralmakeup är bareMinerals. Detta märke har en serie som heter bareMinerals READY som är en vårdande, kompakt makeup som även jobbar långsiktigt på huden. Som ni vet är ju inte jag ett fan av puderfoundation men det hindrar mig inte från att presentera produkter för er ändå för smaken är ju som baken.. 😉 Här är några av produkterna i serien, det finns flera produkter än de jag visar och flera färger!

bareMinerals READY foundation

Produktinfo: bareMinerals Ready Foundation har en ultralätt, extra återfuktande formula som levererar mineralmakeupens alla fördelar, i kompakt form. Den ser ut som en kaka, känns som en creme och ger påbyggbar täckning med exceptionella, hudförbättrande egenskaper. Genom ett unikt, återfuktande system bidrar formulan till att återfukta och ge näring till huden, hela dagen. Denna foundation minskar synligheten av linjer och rynkor, får huden att se fastare ut samt skyddar mot extern stress så att huden ser lenare, slätare och yngre ut. Hudens fuktnivå ökas med 108 % efter 12 timmars användning.

Pris: 395kr

 

bareMinerals READY blush

Produktinfo: Fördelar: antioxidantskydd, ökar hudens fasthet, longlasting, vattenresistent.
• Kallpressad druvkärneolja; kraftfull antioxidant rik på mineraler och vitaminer.
• Kallpressad kameliaolja; blomsterolja känd för att lugna och vårda huden.
• Kalcium ketogluconat; känd för att öka hudens fasthet, mjukgörande verkan.

Pris: 355kr

 

bareMinerals READY eyeshadow

Produktinfo: READY Eyeshadow är rikligt pigmenterade ögonskuggor med long-lasting effekt. Verkar avsvällande/dränerande och har en mjukgörande effekt på den känsliga huden kring ögonen. Innehåller kallpressad gurkörtsolja som tillför och binder fukt i huden. Koffein; har en dränerande verkan och motverkar svullnader. Gurka; är lugnande och avsvällande på den känsliga huden kring ögonen.

Pris: 285kr

 

 

Pressutskick

2 reaktioner på ”bareMinerals READY!

  1. Hej Kicki!

    Jag har problemhud(dvs yttorr, men grova porer osv), och tycker Bareminerals make är så fint och blir fint på huden, MEN, jag får superdålig hy på en gång av det, efter en dag med deras produkter är jag helt knottrig och full med små finnar över hela ansiktet. Har testat vid flera tillfällen, och det blir lika illa varje gång. Vad kan detta bero på?

    • Låter som om du får en reaktion på något som dom har i sina produkter. Huden kan ju reagera på en massa olika ingredienser. Kolla vad dom innehåller och se om det finns något du kan tänkas reagera på. Jag reagerar på många naturliga hudvårdsprodukter, samma sak där, finns en massa saker från naturen som huden kan reagera på 🙂 MEN det finns så många fina foundations ute på marknaden så skippa bareMinerals och hitta en annan. Själv använder jag nu Shiseido BB cream och MAC Studio Waterweigt (älskar båda) dom ger lätt täckning och fin lyster. Kram!

Kommentera