Deep down detox mud mask – Formula 10.0.6

Denna mudmask ifrån Formula 10.0.6 stod på tur att testas, men då den riktar sig till personer med fet/känslig hy så avstår jag (har en yttorr hud) men ville tipsa er om den ändå 🙂 Någon av er som har erfarenhet av den?

Om märket: För Formula 10.0.6 handlar det om att förebygga innan problemet har uppstått. Sedan starten har hudvårdsmärket legat i framkant när det gäller hudvårdsprodukter som är inriktad på känslig/fet hy. Deras hudkrämer, masker och stripes motverkar åldrande hy och är samtidigt skonsamma och effektiva.

Produktinfo: En mycket rengörande, avgiftande mask som laddar upp och balanserar för en klarare hy med lyster. Innehåller Apelsin som bekämpar trött och stressad hy samt bergamott som är naturligt antiseptisk och hjälper till att rengöra kvisslor och dra samman porerna. Resultatet blir en klar, len och riktigt fräsch hud.

Användning: En till tre gånger i veckan. Låt verka i 10-15 minuter på en väl rengjord och torr hy. Skölj sedan väl med varmt vatten.

Pris: 99kr

 

 

Pressutskick

 

Kommentera