Kick-Off med bästa tjejligan!

Oh what a night!! I går trotsade jag feber och förkylning och gick på en underbart rolig Femme fest som Hannah hade styrt upp. Finare människa får man leta efter ♥

Kvällen började på Hotell Birger Jarl där vi fick superfina presenter samt bubbel innan vi åkte till Hamburger Börs för att se Alcazars krogshow som var helt fantastisk. Den i samband med förkylningen har gjort att jag har nada, zip, zero röst kvar idag, den försvann helt i natt på en karaoketillställning någon gång efter midnatt 🙂 Häng med så förstår ni!

Några av bilderna är lånade av Hannah, Fnulan och Bambi.

Vi fick så himla fina presenter, ska visa er i ett separat inlägg vad vi fick!

Jag och fina Fnulan är laddade för krogshow 🙂

Bambi, Hannah och Matilda lika så 🙂 Det var första gången jag träffade Matilda men inte sista, så himla gullig tjej som tillsammans med Bambi är våra matbloggare (jag stjäl deras recept flera gånger i veckan) 🙂 Bambi hade lockat håret för andra gången i sitt liv, tycker hon hade gjort ett kanonjobb men jag gav henne lite tips på vägen. 🙂  Är det flera av er som tycker det är knepigt så kan jag visa er i ett separat inlägg hur man gör. Vad säger ni?

Även Matilda och Marica väntade in Alcazar 🙂 ♥

Vi saknade några av tjejerna men de flesta var på plats, åh så jag gillar detta gäng! ♥

I väntan på showen så käkade vi god mat och drack bubbel 🙂 men när stålkastarna tändes på scenen så var all fokus på Alcazar! Ja som ni ser här ovan så sjung vi med högt och hellre än bra haha.

Det fanns en fotoautomat på stället och självklart kunde vi inte motstå att hoppa in och ta lite bilder hehe.

Efter detta ville vi själva ”rocka micken” så sagt och gjort 🙂 Karaoke!

Hannah har en röst som ger gåshud när hon sjunger så nu ska vi tvinga henne att dubba Disney filmer med mycket sång i – hon vore perfekt för det 🙂 Stort tack Hannah för att du är du och alla andra tjejer – I love you all och mitt liv blev så mycket roligare när ni klev in i det. ♥

 

 

 

2 reaktioner på ”Kick-Off med bästa tjejligan!

    • Superroligt verkligen 🙂 Det finns lite tips i bloggen redan men ska försöka göra ett utförligt inlägg 🙂 Kram kram fina du!!

Kommentera