Exuviance – hudvård!

Visst är det härligt med lyxig hudvård och med lyxig menar jag inte bara dyr utan en hudvård som gör skillnad och som är värd pengarna. Jag älskar att känna hur hudvården gör skillnad på huden och detta märke – Exuviance är hyllat av dess användare, här kommer en presentation av några av produkterna.

Jag är en av dom som ställer mig i hyllningskören 🙂 Priserna varierar något beroende på vart du handlar. Ett minus är förpackningarna, dom är inte supersnygga tycker jag med det är insidan som räknas 🙂

Exuviance Evening Restorative Complex

Produktinfo: En återuppbyggande nattkräm som minskar förekomsten av fina linjer och rynkor medan du sover. För alla hudtyper. Har blivit en stor favorit hos användarna.

Pris: ca 399kr

 

Exuviance Ultra Restorative Creme

Produktinfo: En mild intensivt återfuktande och beskyddande kräm som kan användas både på dagen och natten. Den gör att hud som skadats av solen känns och ger intryck av att vara lenare, sundare, yngre och mer strålande. Upprepad användning kan bidra till att minska förekomsten av fina linjer och rynkor och främja en jämnare hudton. Ger en långvarig återfuktning.

Pris: ca 499kr

 

Exuviance Vespera Bionic Serum

Produktinfo: Ett intensivt fuktgivande serum som ger huden nytt liv. Har bevisade effekter för intensiv fuktgivning, bekämpning av fria radikaler och hudföryngring utan att på något sätt stressa huden. Passar även Rosacea, extremt torr hud och akne då det lugnar och reparerar effektivt utan att stressa huden.

Pris: ca 599kr

 

Exuviance Multi-Protective Day Creme

Produktinfo: En mild dagkräm som ger grundläggande vård och beskydd. Ger ett grundläggande skydd mot UV-strålar och skadliga faktorer i den omgivande miljön. Daglig, grundläggande hudvård för alla hudtyper, även känslig hy, med torr tendens.

Pris: ca 399kr

 

 

Pressutskick

Kommentera