Ett bra sätt att djuprengöra ditt ansikte – Braun face brush!

Några gånger i veckan så använder jag denna face brush för en riktig djuprengöring av ansiktet. Det är en apparat som går på batteri och borsten roterar med en knapptryckning för ett skonsamt och djuprengörande resultat. Jag känner verkligen skillnad i huden när jag använder den.

Nu har det även kommit andra borstar som man kan alternera med.

Närmast i bild skönhetssvamp som du kan använda till att applicera/massera in kräm i ansiktet med samt applicera makeupen med. Den rosa är rengöring för extra känslig hud, den vita är rengöring för normal hud och ska göra rent 6 gånger bättre än vanlig ansiktstvätt. Sist men inte minst den blåa borsten som är en peelingborste som tar bort döda hudceller.

En perfekt julklapp till någon annan eller dig själv! 🙂

Kommentera