Tips på produkter till dina ögonbryn – från lyx till budget!

Att fylla i sina ögonbryn kan göra underverk för ansiktet, det kan dock vara svårt att få till det snyggt, men dessa produkter hjälper till. Har tagit med personliga favoriter i olika formula (penna, skugga, pomade, gel) så du kan hitta DIN favorit. Alla produkter finns i flera olika färger.

Bäst av dom alla är Anastasia, Anastasia Soare är internationellt känd som ”the eyebrow guru” eller som bl a Oprah Winfrey refererar till ”the queen of eyebrows”, hon njuter en ikonaktig status bland Hollywoods elit av superstjärnor. Vi jobbar med detta märke på TV4 och det finns inget som kan mäta sig med detta.

Anastasia Brow Wiz

Produktinfo: Idealisk för att fylla i glesa ögonbryn! Ger det ultimata naturliga utseendet med Anastasias ultrafina penna. Spetsen skapar ett naturligt utseende även på små hårstrån. Denna dubbeländade penna har också en ”Spooley Brush” dvs en fin ögonbrynsborste som ger ett fylligare ögonbryn, lätt och bekvämt. Mekaniken sparar produkten som varar länge och behöver aldrig vässas. Den inbyggda fina borsten på den motsatta änden ger tillsammans med pennan naturligt vackra ögonbryn.

Pris: 235kr

 

Anastasia Brow Powder Duo

Produktinfo: Uppnå vackra och naturliga ögonbrynseffekter med Anastasia’s bästsäljande Ögonbrynspuder – Brow Powder Duo.
Denna formulering med lätt till mellantäckande effekt är designad för att vara helt smetfri och kommer i två färger i varje produkt för att underlätta skapandet av perfekta ögonbrynsfärge.

Pris: 255kr

 

Anastasia Dipbrow Pomade

Produktinfo: Dipbrow Pomade har en krämig formula som definierar dina ögonbryn, ger naturlig färg samt håller dem på plats hela dagen.

Pris: 255kr

 

Behöver man extra hjälp så finns det även ögonbrynsmallar att använda sig av.

 

Elizabeth Arden Beautiful Color Natural Eye Brow Pencil

Denna penna har jag använt mig av själv de senaste månaderna och jag gillar den verkligen (har en annan färg dock).

Produktinfo: Denna dubbeländade penna har också en ögonbrynsborste som ger ett fylligare Beautiful Color Natural Eye Brow Pencil behöver aldrig vässas.

Pris: 235kr

 

Pro Longwear Waterproof Brow Set – MAC

Produktinfo: En gel som borstas på, formar och slätar ut brynen till en naturlig eller dramatisk look. Kladdar inte, utan fixerar brynen mjukt och ger en naturlig glans i sex nyanser som passar alla hårfärger.

Pris: 170kr

 

Till sist ett budgettips, resultat blir inte detsamma som de övriga produkter men den funkar.

Ögonbrynspenna HM

Produktinfo: En dubbelsidig ögonbrynspenna som är enkel att applicera och ger ett naturligt definierat resultat. 1,08 g. Så här gör du: Applicera med lätta drag och blanda ut med borsten för ett naturligt resultat.

Pris: 40kr

 

Bonustips: Spraya lite hårspray på en ögonbrynsborste (ser ur som en maskaraborste) och kamma brynen så håller dom sig på plats hela dagen 🙂

Kommentera